Du ved, hvordan det føles, når du har masser af områder i din virksomhed, som du gerne vil arbejde på – men det bliver bare ikke til så meget, som du gerne ville.

For tiden er knap.

Der er mange andre opgaver, du må prioritere først.

Konsekvensen er bare, at din utilfredshed med dig selv vokser – og vigtige opgaver falder på gulvet til skade for din virksomhed – fordi den der to-do bliver længere og længere.

Du føler lidt, du står musestille i et vadested, og mangler dialog og hep til at komme videre. 

Jeg tror sagtens, du kan genkende det, ikke?

Det kunne Rikke Hartmann-Bossen i hvert fald.

 

“Nu får jeg tingene gjort”

 

Rikke Hartmann-Bossen er selvstændig facilitator, executive coach, konsulent og terapeut i Hartmann Bossen Consulting

Hun hjælper bestyrelser og ledergrupper med transformation og værdiskabelse af deres formål og potentiale – både som personer og virksomhed.

Derudover hjælper hun ambitiøse, ressourcefulde kvinder, der kører rundt i effektivitetens spiral. Kvinder, som ønsker højere integritet, og som vil have det fulde potentiale og deres genius i spil uden at gå på kompromis.

Så der er masser af power i Rikke, alligevel var der opgaver, der ikke blev helt effektueret. Så Rikke gik på opdagelse i mulighederne for at få en håndsrækning:

“Jeg har brug for en, som hjælper mig til at være accountable – at være committed overfor – samt som kan det, jeg enten ikke kan eller jeg kontinuerligt ikke får gjort, men som er vigtigt for min forretning.

Jeg havde længe været på udkig efter et godt match på en VA, og så nogle opslag i solo-selvstændige grupperne.

Jeg synes, du var super meget to-the-point, bred baggrund, tillidsvækkende, ’get-shit-done’-evnen – og du er god med sproget og meget andet”.

Valget faldt på mig som VA – og mange tak for det.

Vi to “Rikker” fik hurtigt lagt en plan og sat møder i kalenderen, og har over en længere periode mødtes online for at definere og effektuere på helt konkrete opgaver i Hartmann Bossen Consulting.

“Jeg oplever uendelig meget overkompensering, udmattelse og at mennesker og virksomheder spilder godt talent og vækstmuligheder i stedet for at empower og udnytte det genius og talent, der er – ærligt og med fokus på det højere formål. Det brænder jeg for at hjælpe med, og det er her mit fokus er. 

Med Rikke som VA får jeg ting gjort!

Det hjælper mig til at holde momentum på opgaver, jeg får on-going sparring, hjælp til website, tone-of-voice, nyhedsbreve m.v. og på sigt også mere markedsføring”. 

 

Rikke Hartmann-Bossen fra Hartmann Bossen Consulting

 

Det gør en forskel at have en sparringspartner på sidelinjen

 

Den fremgang som Rikke oplever, er ikke tilfældig. Det er faktisk videnskabelig bevist:

  • Du har 65% større sandsynlighed for at nå i mål med dine opgaver og tiltag, når du forpligter dig overfor et andet menneske.
  • Du har 95% større mulighed for at få succes med dine tiltag, når du har en fast aftale med en partner, som du taler eller mødes med på jævnlig basis og holder vedkommende opdateret på dine resultater.

Over tid har vi forfinet vores møder, så vi nu mødes en gang om ugen i ca. 30 minutter – og får defineret de vigtigste indsatsområder i Rikkes virksomhed – indtil næste uge.

Rikke effektuerer – og rykker dermed sin forretning. 

“Jeg oplever momentum så jeg får shit-done. Der er tryghed i, at der er en med, som kan give feedback på tekster – og mental support, er nok det vigtigste.

Jeg får virkelig ting gjort, og finder tryghed i, at det jeg laver ikke skal være perfekt, fordi der er sparring, inspiration og feedback at hente.

Lettelse!”

 

JA – jeg vil anbefale en virtuel assistent til andre

 

Som du kan læse, er der mange helt konkrete og håndgribelige fordele ved at have en sparringspartner med i virksomheden.

Da jeg spørger Rikke, om hun vil anbefale andre at samarbejde med en VA, er svaret da også meget klart:

“JA!

Fordi, at selvom vi er selvstændige, har vi brug for et team, sparring, hjerne og hænder til det, som vi ikke får gjort.

Det er et must.

– Og så elsker jeg, at vi kan “cut-the-crap” og bare gå på med sparring, når vi har møder. Men også, at jeg kan sparre, lufte ideer osv., og at du altid er frisk på at finde løsninger”.

 

Du kan også få fut på to-do-listen

 

Kunne du også tænke dig ugentlige tjek-ind møder, der hjælper dig til at prioritere og få ting fra hånden, samtidig med at du modtager sparring og praktisk hjælp til de udfordringer, der nu engang opstår i en solobiz, så er det ligetil:

Bestiller du klippekort i juli 2024 til opgaver indenfor kommunikation, markedsføring, formidling, tekster, teknik og vejledning,
får du 3 timer oveni – uden ekstra omkostninger. 

 

Det gælder klippekort a 5 timer (du får 8 timer)

Det gælder klippekort a 10 timer (du får 13 timer)

Det gælder klippekort a 20 timer (du får 23 timer). 

Du kan tanke op på klippekort her

 

 

Du kan hapse så mange klippekort, du ønsker dig.

Bemærk: Har du ikke mulighed for at betale med kreditkort, så besvar mailen her og fortæl mig, hvor mange klippekort du ønsker dig, og antallet af timer.

Så sender jeg dig en faktura med mulighed for bankoverførsel. (Jeg er ikke ved tasterne hele tiden, for jeg er på ferie, så der kan være lidt ventetid).

Bemærk: Vil du gerne betale i rater i stedet for det fulde beløb nu, så besvarer du også mailen her, og fortæller mig, hvor mange klippekort du ønsker dig, og antallet af timer. Så aftaler vi raterne – og du får raterne tilsendt på faktura hver måned.

Ja tak til klippekort!

God sommer.