Om Rikke Dunne

Virtuel assistent med Passion for Projekter

Mit navn er Rikke Dunne – velkommen til Passion for Projekter. 

Jeg er virtuel assistent, og hjælper dig, der er soloselvstændig med at få mere tid i din virksomhed. Det gør jeg ved at overtage nogle af dine arbejdsbyrder, så du kan fokusere på det, du gør bedst – og det, du helst vil arbejde med i din forretning.  

Resten kan du overlade til mig. 

Jeg ved, det kan være en udfordring at være soloboss – jeg er det jo selv. Og vi har en tendens til at tro, at blot fordi vi arbejder solo – så skal vi også gøre det hele selv 

Det er en stor misforståelse. Som i BIG TIME misforståelse.  

For ved at tro, du skal gøre alt selv, så kan du næsten ende med at sabotere din egen virksomhed. For du kører dig selv træt ved at gøre alt selv. 

Hvis du er træt og overvældet, yder du ikke din bedste service. Du får heller ikke sat din markedføring eller din online kommunikation i system. 

Dermed får du ikke den synlighed der skal til, for at skaffe nye kunder, og vækste din virksomhed. 

Det går ikke, vel!  

Men bare rolig, der er hjælp at hente 

Du kan knytte en virtuel assistent til din virksomhed og få fleksibel og timebaseret hjælp uden binding og uden store omkostninger.  

Jeg vil gerne hjælpe dig. Lad os tage en snak.

 

 

Derfor vil jeg gerne hjælpe dig

 

Jeg har drevet virksomhed siden 2013. Og en ting jeg ser igen og igen – og som jeg selv har praktiseret – det er, at vi som solo-selvstændige tror, vi skal alting selv.

Min erfaring siger mig, at det er en klog beslutning, at hente hjælp, råd og sparring udenfor din egen virksomhed.

Fordi det hjælper os med at vokse som iværksættere, som virksomhedsejere og som mennesker. Vi bliver simpelthen bedre, når vi får andres input til vores virksomhed.

Når vi hente hjælp udefra, betyder det også at vi frigiver tid. Tid til det, som var grunden til at vi startede vores virksomhed – det der er vores passion.

Passion bliver hurtig kvalt, hvis du skal bruge tid på markedsføring, online tilstedeværelse, tekster og formidling – når det du brænder for er noget helt andet.

The struggle is real. I know.

I værste fald betyder det, at du lukker butikken. Drejer nøglen rundt og føler dig som en fiasko, fordi du ikke kunne det hele selv.

Men hør lige engang: Du skal ikke alting selv, bare fordi du er soloselvstændig.

Du kan sagtens uddelegere og faktisk kan det hjælpe dig til at drive en sund virksomhed, hvor din opmærksomhed er fokuseret på din passion. Det du brænder for. Det du er allerbedst til.

 

Passion for Projekter er et bureau specialiseret i virtuel assistance med særligt fokus på online kommunikation. 

Online synlighed og tilstedeværelse er alfa og omega for dig, der er soloselvstændig. Det er vigtigt, at du viser, hvad du kan. Det, du hjælper andre med. 

Du skal med andre ord skabe den vigtige relation til dine potentielle og nuværende kunder – og det gør du ved at optimere din online kommunikation, så du er kontinuerligt til stede online og 

– sender nyhedsbreve 

– skriver blogs 

– udvikler kurser og onlineforløb

– har en opdateret og velskrevet hjemmeside  

Og det er helt ok, hvis du ikke synes, det er det du brænder mest for. Men det gør jeg. Det er min passion at arbejde med dine projekter – så lad mig give dig en hånd med det.

10 tegn på, at du har brug for en virtuel assistent 

 

1.

Du har (for) travlt og kan ikke nå det hele selv – og det frustrerer dig.

2.

Der er opgaver du ikke kan lide / har lyst til at udføre

3.

Der er opgaver du bare ikke gider bruge tid på.

4.

Du vil gerne vækste din virksomhed

5.

Du har brug for hjælp, men vil ikke have ansatte.

6.

Der er opgaver du ved skal udføres, men du har bare ikke tid.

7.

Du har indimellem brug for en hjælpende hånd.

w

8.

Du vil gerne have en at sparre med.

9.

Du vil gerne spare tid fremfor at spilde til på opgaver, der dræner dig.

10.

Du vil bruge din tid på det, du er god til – eller måske endda holde lidt fri.

Det siger andre 

Helle Schütten Johansen, Tegnestuen Helle for Helle

Highfive til dig Rikke Dunne, fordi altså…HOLD NU OP… hvor er du en skrapsak til at formulere dig på skrift! Jeg fatter ikke, at du kan skrive så fint om vores tur på så mange måder… Jeg synes det er imponerende flot. 🙂

KÆMPE SKULDERKLAP og KRAMMER til dig!!!

Jørgen Bangsgaard, Underviser 

Rikke har hjulpet mig med at blive endnu mere skarp på ansøgning og CV

– melder mig gerne som formand for hendes fanklub – superwoman.

Mikkel Winther, Vicerektor, Odense Tekniske Gymnasium

OTG har samarbejdet med Rikke i forbindelse med fundraising til et undervisningsprojekt.  

Rikke har hjulpet med fondsresearch, ideudvikling, budget og udarbejdet ansøgning til fonden i samarbejde med vores medarbejder.

Samarbejdet har fungeret upåklageligt.

Rikke er grundig, giver god feedback og har den rette viden om fundraisingens kringelkroge, som vi har haft god gavn af i ansøgningsprocessen.

Michael Løhde Andersen, Underviser, forfatter, freelance illustrator  

Jeg brugte primært Rikke til sparring omkring opstart af virksomhed, og det var virkelig godt givet ud.

Hun tog sig god tid til at lytte og gav en masse gode håndgribelige råd, som jeg kunne gå ud og bruge med det samme.

Min Passion for Projekter

Projekter, og det som følger med af idégenerering, skriftligt arbejde, projektstyring og problemløsning, er i min verden et hit. Ja, det er faktisk min store Passion 💛 og det som jeg er rigtig god til.

Jeg synes, det er er et stort privilegie, at få lov til at være med til at bringe dine drømme og ideer til live i din virksomhed – og gennem funktionen som virtuel assistent at gøre hverdagen nemmere for dig. 

Passion for Projekter er dannet for at gøre processen lettere for dig – og fordi det er sjovt for mig. 

Med mange års erfaring som projektleder og fundraiser, er jeg lidt af en administrativ blæksprutte med en formidlende pen, hvis kompetencer spænder bredt. 

Hele mit arbejdsliv har jeg arbejdet med projekter – også inden jeg blev selvstændig. Jeg kunne ikke drømme om, ikke at have med projekter at gøre. Store som små. Lette som mere udfordrende. Jeg er klar på det hele. For jeg synes, det er sjovt at løse opgaver, at få ting til at ske. At der sker en fremdrift. 

Jeg er begavet med et stort overblik og en popcorn-hjerne, som er god til at finde på, skabe sammenhænge og se potentialer – og så er jeg god til at skabe struktur og retning. Og ikke mindst er jeg vedholdende. Jeg får ting gjort. Til tiden. 

Derudover er jeg særdeles videbegærlig og nysgerrig. Jeg sørger hele tiden for at lære nyt og uddanne mig indenfor mit felt – så jeg er up to date, og kan yde den bedste service til mine kunder. 

Det er min passion at hjælpe dig med at udleve din passion. Skal vi gå i gang? 

Fun facts

Livet er meget mere end arbejde – vi skal også have det lidt sjovt.

Her får du 5 funurlige fun facts om mig, som du nok ikke umiddelbart kan læse ud af hjemmesidens tekster.

# Et: Jeg er VILD med vovser – og den stolte indehaver af 2 smukke, fantastiske og bedårende Lhasa Apsos – se selv på billedet herunder 😄 De hedder Vincent (den sorte) og Abby (den brune) og er også kendt under titlerne Assistenten og Praktikanten, fordi de ofte sidder med ved mine opgaver. Derudover har jeg også en katte-pige, Lily, der spankulerer rundt på hjemmekontoret og styrer det med hård hånd.

# To: Jeg er bidt af en læsebegærlig bibliotekar, hvilket betyder at jeg eeelskeeer at læse. Faglitteratur, skønlitteratur, aviser, artikler,  på bagiden af mælkekartoner – you name it. Hvis der er noget at læse, så læser jeg. 📚📚

# Tre: Jeg er en ihærdig hverdagsaktivist. Vi skal passe godt på vores jord og på os selv. Vi skal ikke være fanatiske helsefreaks eller øko-fundamentalister, men vi skal tænke os om. Både på kort og lang sigt. Jeg støtter derfor varmt op om bæredygtighed og er passioneret højbeds-entusiast. Hvert forår planter jeg mine højbede med omhu, og spiser med glæde det, jeg kan trække op af jorden og sætte på mit middagsbord. 🌱🥕

# Fire: Er indehaver af en aktiv popcorn-hjerne der popper tonsvis af ideer døgnet rundt. Var der mere end 24 timer i døgnet, havde jeg nok et par virksomheder mere at hygge om. 🤯😆

# Fem: Har forfatter-drømme. Jeg vil vildt gerne skrive en bog eller to mere. Har i min tid som museums-mus udgivet en bog om Peter Willmoes, men der er mange flere ord og ideer i hovedet på mig. Så en dag gør jeg alvor af det, og får sat tiden af og sat fut i tastaturet, og så kommer der en bog mere fra min hånd. If you can dream it you can do it!

(og nej, det er slet ikke tilfældigt der er 5 facts, for 5 er mit yndlingstal) 😉

 

 

Og se så lige selv, hvor lækre de to Lhasas er 👇👇💙💙