Next Step

Kompetencepulje til iværksættere

Next Step

Next Step programmet tilbyder at iværksættere med CVR nummer på højst 3 år, kan søge rådgivning og kompetenceudvikling hos en ekstern konsulent.

Her har jeg samlet de vigtigste informationer om puljen, og hvordan jeg kan bidrage til din kompetenceudvikling. 

Krav for at søge
Next Step  

 

Du skal skrive en ansøgning, op opnå min. 22 point indenfor tre kategorier: 

1. Forudsætninger (kunder, omsætning, kompetencer m.v.)

2. Dit behov for kompetenceudvikling

3. Hvordan kan du bidrage til den grønne omstilling

Desuden skal dit CVR nummer være max. 3 år gammelt. 

Du skal have en målsætning og plan for at opnå en omsætning på 1 millon kr. indenfor 2 år.

Du skal være ejer eller medejer i den virksomhed, hvortil kompetenceudviklingen søges.

 

Du kan søge
om støtte til 

 

Next Step puljen tilbyder, at du kan modtage støtte til kompetenecudvikling og rådgivning inden for emner, der kan styrke din virksomhed.

Du kan modtage op til 24.000 kr. i tilskud – hvoraf de 75% dækkes af Next Step puljen. 

 

Dette skal du være særlig opmærksom på 

 

▶ Du må ikke gå i gang med din kompetenceudvikling før din ansøgning er godkendt af Iværksætter Danmark, der administrerer Next Step puljen. 

▶ Du må ikke indgå aftale med en leverandør af undervisning/kurser/rådgivning før din ansøgning er godkendt af Iværksætter Danmark/Next Step

▶ Du skal selv i første omgang betale udgiften til din kompetenceudvikling / rådgivning til den eksterne konsulent. Når forløbet er afsluttet, og du har indleveret den udbedte dokumentation til Iværksætter Danmark/Next Step, refunderes 75% beløbet. 

▶ Puljen dækker ikke moms, den betaler du selv – og får ikke retur. 

▶ Du skal følge møderække med en Next Step vejleder, udarbejde timeregnskab samt handlingsplan + indsende en dokumentation undervejs og efter dit Next Step forløb for at kunne modtage støtte fra puljen.

▶ Du skal indhente 3 tilbud fra eksterne konsulenter som en del af din markedsafsøgning ift. din kompetenceudvikling.

Jeg tilbyder rådgivning og undervisning

 

Passion for Projekter bidrager gerne til din kompetenceudvikling og virksomhedsvækst. Ønsker du et tilbud på et kompetenceudviklingsforløb, kan jeg hjælpe indenfor disse emner: 

* Online kommunikation
* Markedsføring og markedsføringsplanlægning
* Content creation
 
* SoMe strategi
* Online kurser – vejledning, udvikling, opsætning
* Valg af kundetype 
* Branding ift. kundetype
* E-mail marketing
* Produktstrategi 
* Blog dig til synlighed 
* GDPR

Jeg har via Next Step Puljen haft et 6 måneders forløb hos Rikke fra Passion for Projekter. Hun har virkelig sat mig grundigt ind i hele processen omkring markedsføring og nyhedsbreve.

Jeg er blevet så begejstret for Rikkes hjælp, at jeg har købt flere af hendes klippekort efter vi afsluttede forløbet, for jeg havde ikke selv timer nok til at kunne planlægge og lave alt det tekniske.

Rikke har opsat mine nyhedsbreve og online kurser i EasyMe, hun har det forkromede overblik – og giver lyd så snart hun opdager noget, jeg har lavet – som ser forkert ud eller ikke helt spiller.

Jeg kan kun give Rikke de allerbedste anbefalinger, hun er min “WingWoman” – og hun forstår, hvad jeg vil opnå ved blot få sætninger på mail eller fanger alle mine 1000-vis af ideer, når vi har zoom møder.

Jeg er SÅ GLAD for Rikke og MEGET tilfreds med hendes arbejde. 🥳

Bente Eskerod
Sohns Univers

Rikke har været min trofaste og dygtige sparringspartner og mentor over flere omgange.

Hun har givet mig masser af viden og individuel træning i markedsføring på de sociale medier. Og hun har lært mig at bruge alle de smarte tricks i programmerne Teams og Zoom, så jeg nu er klædt på til at holde professionelle online-kurser og møder. Rikke har også hjulpet mig med at bruge programmet Canva til at kreere professionelle designs.

Rikke er en mester i at gøre det svære nemt og overskueligt. Hun har gennem hele forløbet været super velforberedt, og hun sørger altid for at al sparring er målrettet netop mine behov og ønsker.

Jeg giver Rikke mine bedste anbefalinger – hun er faglig dygtig og rigtig god til at formidle på et plan, hvor både nybegyndere og øvede får masser af læring.

Pia Hardy
Kommunikationsrådgiver, underviser og coach
www.fortunakurser.dk

Jeg blev bevilget forløbet ”Next Step” via Iværksætter Danmark, og jeg valgte at få hjælp til min virksomhed af Rikke Dunne fra Passion for Projekter.

Rikke Dunne hjalp mig blandt andet med analyse af min virksomhed og fastlæggelse af en markedsførings- og produktstrategi, analyse af min målgruppe i forhold til hvilke platforme, der er mest relevante at markedsføre sig på.

Tilpasning af kommunikation i min markedsføring i forhold til min virksomheds målgruppe samt udarbejdelse af en markedsføringsstrategi for at få nye kunder via freebies og facebookgruppe samt løbende tilbyde dem produkter, der matcher hvor de er på kunderejsen (”Know, like, trust”).

Opsætning af strategi for markedsføring via kampagner med webinar og efterfølgende salg. Udarbejdelse af strategi for e-mailmarketing med e-mailflow tilknyttet og undervisning step-by-step i opsætning af annoncer på Facebook samt affiliate marketing.

Jeg kan derfor kun anbefale Rikke Dunne. Hun hjælper med stor passion og dygtighed virksomhedsejere med at komme på ret kurs og i mål med konkrete, håndgribelige strategier for markedsføring og skabelse af indhold til markedsføring – så virksomhedsejere selv kan fortsætte og blive ved med at forbedre deres virksomhed, markedsføring og resultater markant.

 

Katrine Ridstrøm (cand.jur.)
Indehaver af DødsboRådgivningen

 

Med 10 tommelfingre og meget lidt teknisk snilde, kom Rikke ind på det helt rigtige tidspunkt. 😍 Rikke er super empatisk, pædagogisk og dygtig. Hun guider dig, hvis det er det du vil have – eller tager over, hvis hjernen har en nedsmeltning 😇

Jeg har været så tryg ved at overlade alt til Rikke. Hun er så fair i pris, og jeg kan på det varmeste anbefale Rikke, hun er ganske enkelt en ener, den nørd du er nødt til at samarbejde med (altså på den gode måde ❤️).

De aller bedste anbefalinger fra mig.

Betina Drescher
Stressrådgiver og mindfulnessinstruktør
www.betinadrescher.dk

Sådan foregår det

 

Godkendes du til Next Step, og ønsker du et tilbud fra mig på kompetenceudvikling, kontakter du mig herom.

Vi har en samtale om dine behov for kompetenceudvikling, dine mål og udfordringer. På baggrund heraf, samt den opgavebeskrivelse, du har udarbejdet ift. din Next Step ansøgning, udarbejder jeg et individuelt tilpasset tilbud på et kompetenceforløb til dig.

Dette skal godkendes af din Next Step vejleder.

Vælger du mig som leverandør af din rådgivning/undervisning, aftaler vi datoer for opstart og gennemførelse af forløbet. 

Møder foregår online eller hos Passion for Projekter.

Ansøgningsfrister til Next Step

 

Afsluttet: Runde 1 åbner for ansøgninger den 15. februar 2024 – og fristen for ansøgning er 5. april 2024. 

Runde 2 åbner for ansøgninger den 15. april 2024 – fristen for ansøgning er 31. maj 2024.

Runde 3 åbner for ansøgninger den 15. juli 2024 – og fristen for ansøgning er 31. august 2024.

Runde 4 åbner for ansøgninger den 15. september 2024 – fristen for ansøgning er 31. oktober 2024.

Der er begrænset antal pladser i hver runde, så vent ikke for længe med at søge, når puljen er åben.

Det skal du nu

 

Er du interesseret i at søge Next Step puljen, skal du læse mere her