Overhold persondatalovgivningen

Ekspertgodkendt GDPR pakke til dig, der driver egen virksomhed

Reglerne for sikker håndtering af data gælder
alle, der driver en virksomhed
– også enkeltmandsvirksomheder 

 

Du er ganske sikker bekendt med begrebet GDPR – General Data Protection Regulation – men er du også bekendt med, hvad det faktisk betyder for dig, der ejer og driver en virksomhed? 

Måske nej. 

I hvert fald møder jeg mange af mine kunder, mennesker i mit iværksætternetværk og andre soloselvstændige, som har svært ved at få kontrol over og finde rundt i det med GDPR. 

Det er heller ikke helt nemt, men reglerne gælder os alle – og faktisk er der en del lovpligtige elementer, du skal leve op til, når du driver virksomhed og har kunder. 

Det er ikke nok kun at have en persondata- og cookiepolitik samt en handelspolitik. 

Der er mange, mange andre ting, du skal forholde dig til.

Disse ting skal du kunne dokumentere i din virksomhed i forhold til GDPR

 

Når du arbejder med kunder i din virksomhed, modtager du nogle oplysninger fra og om dem. 

Det kan være almindelige eller personfølsomme oplysninger. Dem skal du håndtere med omhu. 

Du skal, for at leve op til GDPR, kunne dokumentere hvordan du indhenter, opbevarer og håndterer de data, som du modtager fra og om dine kunder.

Dette gælder lige fra tilmelding til et nyhedsbrev, hjemmesidebrug eller via samtaler i din virksomhed eller info du opnår, når du løser en kundeopgave.

Det kræver en række dokumenter

at efterleve GDPR reglerne

 

Det kræver en del viden og indsigt, for at sikre overholdelse af gældende lovgivning vedr. persondataforordningen.

Du skal nemlig dokumentere og nedskrive processer og handlinger, der sikrer at de data, du er i kontakt med, håndteres korrekt.

Det betyder, at du som minimum skal

 

  • dokumentere din kommunikationssystemer
  • dokumentere hele dit dataflow- og lagring samt evt. brud på din datasikkerhed.
  • kunne dokumentere, at du har foretaget en risikovurdering
  • vise, at du har udarbejdet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre databrud
  • dokumentere, hvilken lovhjemmel du har til at indhente, opbevarer og håndtere de data, du er i kontakt med
  • forklare kunder, hvordan deres data indhentes, opbevares og håndteres
  • håndtere samtykke
  • bevise hvornår du gennemfører dine GDPR relaterede handlinger, sikringer m.v.

Sådan får du styr på GDPR

 

Jeg forstår godt, hvis du ikke har tid eller lyst til at dykke ned i persondatalovgivningens kringelkroge – men ikke desto mindre, skal du overholde lovgivningen.

Det kan du også, for du kan lade mig gøre det store arbejde for dig.

Jeg er GDPR uddannet, og kan derfor varetage størstedelen af processen med at skrive din GDPR politik.

Det eneste du skal gøre, er at give mig de nødvendige informationer. 


Ekspertgodkendt GDPR pakke til dig, der driver egen virksomhed  

 

 

I samarbejde med GDPR-ekspert og jurist, Vicky Lorenzen fra VBL Rådgivning, tilbyder jeg en GDPR pakke til dig, der gerne til have styr på din GDPR og efterleve lovgivningen, så du undgår ubehagelige overraskelser.

 

Så let er det

 

  • Opstartsmøde online + samarbejdskontrakt.
  • Du leverer en række oplysninger om dine data til mig.
  • Jeg skriver din GDPR politik og sørger for alle dokumenterne.
  • Vicky sikrer at jura og retningslinjer er korrekte.
  • Du overholder reglerne for persondata. 

Det koster det

 

Det er et stort arbejde at udarbejde en GDPR-politik – men det er tiden og investeringen værd.

Datatilsynet kan udstede bøder, hvis du ikke lever op til reglerne for GDPR – og en GDPR pakke er sandsynligvis en hel del billigere end bøder.

Få GDPR-pakken til 18201 kr. ex. moms.
Du kan betale det samlede beløb på én gang eller i 2, 4, 6, 8 el. 10 rater, hvis ønsket.
Bemærk: Betales i rater tillægges en slutrate på 546 kr. i rategebyr som opkræves efter hhv. 2., 4., 6., 8. el. 10. rate afhængig af det antal rater du vælger.

Du tilmeldes samtidig Passion for Projekters nyhedsbrev, hvor du får tips til, hvordan du kan nå mere i din virksomhed, få styr på din online tilstedeværelse – samt modtage lejlighedsvise tilbud. Du tilmeldes samtidig nyhedsbrevet fra VBL Rådgivning, hvor du modtager nyt om GDPR. Du kan let framelde dig igen, hvis det ikke er noget for dig.
Læs persondatapolitik VBL Rådgivning 
Læs persondatapolitik Passion for Projekter

Disclaimer: Materialet udarbejdes på baggrund af de informationer du tilvejebringer. VBL Rådgivning og Passion for Projekter kan ikke stilles ansvarlig for evt. fejl eller manglende indhold i GDPR pakken. Det endelig ansvar påhviler dig som virksomhedsejer. 

DPR-pakken indeholder 

➡️ Opstartsmøde online 

➡️ Dataflowanalyse/behandlingsaktiviteter

➡️ Datalagringsoversigt & kommunikationsoversigt 

➡️ Fortegnelser over behandling af personoplysninger

➡️ Risikovurdering

➡️ Tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger 

➡️ Årshjul

➡️ Persondata- og cookieoversigt 

➡️ Evt. oversigt over databrud

➡️ Lovhjemmels-oversigt 

➡️ Databeskyttelsesforordningen

➡️ Juridisk gennemgang af din GDPR-politik 

➡️ Løbende mail og telefonkontakt under udarbejdelse af materialet 

Pris

Prisen for den samlede pakke – og at du bliver fri for GDPR bekymringer – er: 18201 kr. ex. moms. Du kan betale det samlede beløb på én gang eller i 2, 4, 6, 8 el. 10 rater, hvis ønsket. Bemærk: Betales i rater tillægges en slutrate på 546 kr. i rategebyr som opkræves efter hhv. 2., 4., 6., 8. el. 10. rate.

Disclaimer: Materialet udarbejdes på baggrund af de informationer du tilvejebringer. VBL Rådgivning og Passion for Projekter kan ikke stilles ansvarlig for evt. fejl eller manglende indhold i GDPR pakken. Det endelig ansvar påhviler dig som virksomhedsejer. 

Du tilmeldes samtidig Passion for Projekters nyhedsbrev, hvor du får tips til, hvordan du kan nå mere i din virksomhed, få styr på din online tilstedeværelse – samt modtage lejlighedsvise tilbud. Du tilmeldes samtidig nyhedsbrevet fra VBL Rådgivning, hvor du modtager nyt om GDPR. Du kan let framelde dig igen, hvis det ikke er noget for dig.
Læs persondatapolitik VBL Rådgivning 
Læs persondatapolitik Passion for Projekter

Disclaimer: Materialet udarbejdes på baggrund af de informationer du tilvejebringer. VBL Rådgivning og Passion for Projekter kan ikke stilles ansvarlig for evt. fejl eller manglende indhold i GDPR pakken. Det endelig ansvar påhviler dig som virksomhedsejer. 

Fordelene ved at have en GDPR politik

~

Få styr på din data

Med en nedskrevet og juridisk gennemgået GDPR politik har du helt styr på dine data, og kan indhente, opbevare og håndtere data sikkert og lovligt.

Lev op til lovgivningen

Med en GDPR politik lever du op til persondataforordningen, og får nøglen til at arbejde med dine data på en sikker måde.

i

De lovpligtige dokumenter

Din GDPR politik er beviset på, at du arbejder sikkert, ordentligt og lovligt. Den beviser, at du håndhæver loven og du får drejebogen til fremadrettet at styre dine data.

Trygge kunder

Dine kunder bliver trygge ved at samarbejde med dig og købe ydelser i din virksomhed, når de ved, at du har styr på GDPR og passer godt på deres data.

Du tilmeldes samtidig Passion for Projekters nyhedsbrev, hvor du får tips til, hvordan du kan nå mere i din virksomhed, få styr på din online tilstedeværelse – samt modtage lejlighedsvise tilbud. Du tilmeldes samtidig nyhedsbrevet fra VBL Rådgivning, hvor du modtager nyt om GDPR. Du kan let framelde dig igen, hvis det ikke er noget for dig.
Læs persondatapolitik VBL Rådgivning 
Læs persondatapolitik Passion for Projekter
Disclaimer: Materialet udarbejdes på baggrund af de informationer du tilvejebringer. VBL Rådgivning og Passion for Projekter kan ikke stilles ansvarlig for evt. fejl eller manglende indhold i GDPR pakken. Det endelig ansvar påhviler dig som virksomhedsejer.