Persondata- og cookiepolitik

I min virksomhed Passion for Projekter – DONE by DUNNE v. Rikke Dunne (passionforprojekter.dk) indsamler jeg informationer, som jeg benytter i mit arbejde som virtuel assistent, fundraiser og rådgiver.

Det er vigtigt for mig, at du ved hvilke data det drejer sig om, så du er tryg ved processen – og at det sker efter gældende regler. Derfor kan du nedenfor læse nærmere om min persondatapolitik og min cookiepolitik.

Introduktion
Når du besøger passionforprojekter.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor er det uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Jetpack
  • Google Analytics
  • MailMunch
  • CookieBot 
  • Facebook-Pixel
  • EasyMe

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Personfølsomme oplysninger
Personfølsomme oplysninger defineres som oplysninger om din sundhed/helbredssituation, din finansielle status, dit religiøse eller seksuelle tilhørsforhold, din race. Disse vil i meget sjældne tilfælde være relevante at oplyse mig om i relation til et evt. samarbejde, men hvis disse i en samtale omtales, vil de ikke blive nedskrevet, arkiveret eller delt.

Møder og rådgivning
De oplysninger som du i forbindelse med møder / rådgivning / opgaver fortæller mig om, er altid fortrolige.

Mail
Bemærk, at hvis du deler personoplysninger med mig via email (fx forud for møder / rådgivning) kan jeg ikke garantere sikkerheden, idet mailsystemer ikke er sikre. Dette er derfor i så fald på dit eget ansvar.

Opbevaring 
Jeg opbevarer/gemmer kun de data, som er nødvendige i forhold til vores samarbejde. Disse deles aldrig med andre. Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke data jeg har om dig – og få dem slette, hvis du ønsker. Tilmelding til nyhedsbrev kan du selv afmelde via link i bunden af nyhedsbrevet. Noter fra møder / rådgivning / opgaver m.v. opbevares efter gældende regler. 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@passionforprojekter.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Passion for Projekter – DONE by DUNNE v. Rikke Dunne
Askvej 6, 5250 Odense SV
Telefon: 28 53 33 65
Email: info@passionforprojekter.dk