Persondata- og cookiepolitik

I min virksomhed Passion for Projekter – DONE by DUNNE v. Rikke Dunne (passionforprojekter.dk) indsamler jeg informationer, som jeg benytter i mit arbejde som virtuel assistent, fundraiser og rådgiver.

Det er vigtigt for mig, at du ved hvilke data det drejer sig om, så du er tryg ved processen – og at det sker efter gældende regler. Derfor kan du nedenfor læse nærmere om min persondatapolitik og min cookiepolitik.

Jeg behandler kun personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Jeg behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål for vores samarbejde (jf. samarbejdsaftale, som udleveres ved påbegyndt samarbejde), og jeg sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.

Beskrivelse af handlinger 

Jeg behandler dine oplysninger til et eller flere specifikke formål efter Databeskyttelsesforordningen, og sletter de oplysninger der ikke er nødvendige. 

Konsulentydelser, rådgivning og fundraising

Formål: Opfylde rådgivningsaftale

Hvilke oplysninger: Firma, navn, adresse, CVR nummer, mail, telefon

Lovgrundlag:  Artikel 6, stk. 1, b, Artikel 6, stk. 1, c

Opbevaring: 5 hele regnskabsår

 

Kurser

Formål: Deltagelse i kursus (online el fysisk) eller webinar

Hvilke oplysninger: Navn, mail

Lovgrundlag:  Artikel 6, stk. 1, b og Artikel 6, stk. 1, f, Artikel 6, stk. 1, c

Opbevaring: 5 hele regnskabsår

 

Nyhedsbreve 

Formål: Udsendelse af tilbud og information

Hvilke oplysninger: Mailadresse og navn

Lovgrundlag:  Artikel 6, stk. 1, a

Opbevaring: Senest 2 år efter framelding

 

Leverandører og samarbejdspartnere

Formål: Bestilling af varer/ydelser, samarbejde

Hvilke oplysninger: Firma, navn, adresse, CVR nummer, mail, telefon

Lovgrundlag:  Artikel 6, stk. 1, b og f

Opbevaring: 5 hele regnskabsår

 

Potentielle kunder

Formål: Indgå aftale med nye kunder

Hvilke oplysninger
: Firma, navn, adresse, CVR nummer, mail, telefon

Lovgrundlag
:  Artikel 6, stk. 1, f

Opbevaring
: Senest til der er foretaget kontakt eller 6 måneder efter indsamlingen

Når du er i kontakt med mig via LinkedIn, Facebook eller Instagram (Meta) kan de samle oplysninger om dig, som du kan læse mere om her:

LinkedIns Privatlivspolitik
Meta Privatlivspolitik
Jeg benytter deres statistiske oplysninger om mine opslag og besvarer eventuelle kommentarer til opslag, hvor jeg kan tagge dig. 

Introduktion

Når du besøger passionforprojekter.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Nedenfor er det uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tablet med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, risikere du at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til samt at annoncer vil kunne blive mindre relevante for dig eller optræde hyppigere.

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Data om dit brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

 

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter:

  • Youtube
  • Jetpack
  • Google Analytics
  • MailMunch
  • HelloBar
  • CookieBot
  • Meta
  • EasyMe

 

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services fx ved samarbejder eller foretager køb via websitet har jeg brug for oplysninger om dig.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, har jeg brug for følgende information om dig: Navn og email. Det retslige grundlag for dette er Databeskyttelsesforordningen, artikel 6, stk. 1a (Samtykke).

Når jeg løser opgaver for dig, indsamler jeg: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det retslige grundlag for dette er Databeskyttelsesforordningen, artikel 6, stk. 1b (Kontrakt).

 

Følsomme personoplysninger
Følsomme oplysninger defineres som oplysninger om din sundhed/helbredssituation, dit religiøse eller seksuelle tilhørsforhold, din race. Det retslige grundlag for at behandle disse er Databeskyttelsesforordningen, artikel 6, stk. 1a samt artikel 9 stk. 2a.

I disse tilfælde beder jeg dig om dit udtrykkelige samtykke.

Møder og rådgivning
De oplysninger som du i forbindelse med møder / rådgivning / opgaver / sparring / coaching fortæller mig om, er altid fortrolige.

Mail
Bemærk, at hvis du deler personoplysninger med mig via email (fx forud for møder / rådgivning / opgaver / sparring / coaching) kan jeg ikke garantere sikkerheden, idet mailsystemer ikke er sikre. Dette er derfor i så fald på dit eget ansvar.

Opbevaring
Jeg opbevarer/gemmer kun de data, som er nødvendige i forhold til vores samarbejde. Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke data jeg har om dig – og få dem slette, hvis du ønsker. Tilmelding til nyhedsbrev kan du selv afmelde via link i bunden af nyhedsbrevet. Noter fra møder / rådgivning / opgaver / sparring / coaching m.v. opbevares efter gældende regler.

Sikkerhed
Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Formålet med at indsamle dine oplysninger, er at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de opgaver vi har indgået aftale om, samt at fremsende et nyhedsbrev.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.  Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte Passion for Projekter – DONE by DUNNE v. Rikke Dunne.

Ret til indsigt

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som behandles om dig samt en række yderligere oplysninger om behandlingen.

Ret til berigtigelse

Du har ret til at få forkerte oplysninger om dig rettet eller suppleret, så der ikke
behandles oplysninger om dig, der er forældede eller på anden måde mangelfulde.

Ret til sletning

Du har i visse tilfælde ret til at få slettet de oplysninger, der behandler om dig.

Ret til indsigelse

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, f.eks. hvis du mener, at behandlingen af dine oplysninger ikke er lovlige.

Ret til begrænsning

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine oplysninger begrænset. Dette betyder, at hvis betingelserne for at få begrænset behandlingen er opfyldt, må jeg kun behandle dine personoplysninger i nogle særlige situationer.

Ret til dataportabilitet

Du har ret til at modtage dine oplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Ret til at klage

Du har altid mulighed for at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfredse med den måde, dine personoplysninger behandles på.

Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

 

Ovenfor nævnte rettigheder kan være tilknyttet betingelser og begrænsninger.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Passion for Projekter – DONE by DUNNE v. Rikke Dunne
Askvej 6, 5250 Odense SV
Telefon: 28 53 33 65
Email: info@passionforprojekter.dk
CVR: 35091432