Referencer

“Det er en kæmpe hjælp for mig ikke at skulle sætte mig ind i teknikken for alting.

At du kender både WordPress og EasyMe, gør det så meget nemmere for mig”.

Annette Kjærsgaard,
Ergoterapeutisk specialist
www.annettekjaersgaard.dk

“Jeg har i mange år bøvlet med teknikken i forhold til nyhedsbreve, hjemmeside og alt andet teknisk i min forretning.

Meget af min gode energi er blevet brugt til så mange ting, jeg ikke forstår mig på – og som jeg heller ikke interesserer mig for.

Nu er byrden taget fra mig. Tusind tak til dig, Rikke. Jeg er meget begejstret for vores samarbejde”.

Maibritte Allsand,
Terapeut, spirituel vejleder og kunstner
www.soulwork.dk

Rikke Dunne har hjulpet mig over en årrække med mange forskellige typer opgaver. Det har f.eks. været ifbm. min hjemmeside og nyhedsbrev, hvor Rikke har stået for udformning, tekstudkast og udsendelse.

Rikke har også været en kæmpe hjælp ifbm. udarbejdelse af min bog, hvor hun har gennemlæst forskelligt materiale, og lavet udkast til tekst og indhold. Den var aldrig blevet realiseret uden hendes hjælp.

Rikke er altid beredt til at hjælpe, når jeg har behov for det. Jeg har fuld tillid til hendes kunnen, der spænder i mange retninger – ligefra nørdet web-haj til passioneret teori-chick. Hun bider sig fast i udfordringen, og finder løsningen.

Rikke er en rigtig dygtig og effektiv projektleder, som jeg kun kan anbefale andre at tage fat i, hvis de har behov for at få noget fra hånden.

Rikke Bech Skougaard
Optimeringsekspert
www.hybjerghus.dk

OTG har samarbejdet med Rikke i forbindelse med fundraising til et undervisningsprojekt.  

Rikke har hjulpet med fondsresearch, ideudvikling, budget og udarbejdet ansøgning til fonden i samarbejde med vores medarbejder.

Samarbejdet har fungeret upåklageligt.

Rikke er grundig, giver god feedback og har den rette viden om fundraisingens kringelkroge, som vi har haft god gavn af i ansøgningsprocessen.

Mikkel Winther
Vicerektor
Odense Tekniske Gymnasium
www.otg.dk

Jeg brugte primært Rikke til sparring omkring opstart af virksomhed, og det var virkelig godt givet ud.

Hun tog sig god tid til at lytte og gav en masse gode håndgribelige råd, som jeg kunne gå ud og bruge med det samme. 

Michael Løhde Andersen
Underviser, forfatter, freelance illustrator

Siger du Rikke Dunne, siger du også energi og dynamik. Nye ideer og solidt fundament. Med erfaring inden for projektledelse, formidling og digitale løsninger sikrer Rikke, at opgaverne går fra ideer til konkrete handlinger.

Hun springer modigt ud i nye tiltag, prøver ideer af, udvikler undervejs og kommer i mål – med egne og andres projekter.

Hun har i flere år været min sparringspartner i forhold til gensidig sparring og udveksling af ideer og muligheder – soloselvstændig til soloselvstændig. Altid velforberedt og positiv – det smitter. Rikke er nærmest som en kollega, om end vi ofte mødes via Skype. Det giver fleksibilitet og faglig sparring uden at miste nærvær og fortrolighed i samarbejdet.

Rikke er klar til små såvel som større opgaver, så tøv ikke med at tage fat i hende. Og skulle opgaven falde uden for hendes forretningsområde, kan du være sikker på en ærligt udmelding og sikkert også en ide til, hvad du skal gøre i stedet.

Githa Rasmussen
Karriererådgiver
www.githarasmussen.dk

Highfive til dig Rikke Dunne, fordi altså…HOLD NU OP… hvor er du en skrapsak til at formulere dig på skrift! Jeg fatter ikke, at du kan skrive så fint om vores tur på så mange måder… Jeg synes det er imponerende flot. 🙂

KÆMPE SKULDERKLAP og KRAMMER til dig!!!

Helle Schütten Johansen
Tegnestuen Helle for Helle
www.helleforhelle.dk

Rikke har hjulpet mig med at blive endnu mere skarp på ansøgning og CV

– melder mig gerne som formand for hendes fanklub – superwoman.

Jørgen Bangsgaard
Underviser 

Rikke har været en stor hjælp for mig i opstarten og driften af min digitale skole. Hun har været rigtig god til at planlægge markedsføringskampagner, skrevet blogsindlæg, styret min Facebook-side og hjulpet med hjemmesiden.

Disse ting hjælper Rikke fortsat med i min virksomhed, og det giver mig frihed til at fokusere på undervisningen af mine elever.

Jeg har også sat stor pris på sparring med Rikke i forbindelse med etableringen af Den Frie Digitale Skole. Rikke har en stor viden om iværksætteri, og en struktureret tilgang til at starte en virksomhed. Den viden har jeg været glad for at kunne få del i, da jeg startede min skole.

Har du brug for en hjælpende hånd i din virksomhed, så tag endelig fat i Rikke og lav en aftale om at få hendes assistance.

Anni Pilgaard Christiansen
Grundlægger, Den Frie Digitale Skole
www.denfriedigitaleskole.dk

Med 10 tommelfingre og meget lidt teknisk snilde, kom Rikke ind på det helt rigtige tidspunkt. 😍 Rikke er super empatisk, pædagogisk og dygtig. Hun guider dig, hvis det er det du vil have – eller tager over, hvis hjernen har en nedsmeltning 😇

Jeg har været så tryg ved at overlade alt til Rikke. Hun er så fair i pris, og jeg kan på det varmeste anbefale Rikke, hun er ganske enkelt en ener, den nørd du er nødt til at samarbejde med (altså på den gode måde ❤️).

De aller bedste anbefalinger fra mig.

Betina Drescher
Stressrådgiver og mindfulnessinstruktør
www.betinadrescher.dk

Jeg bruger Rikke som virtuel assistent, og jeg må sige, det er guld værd for mig at få andre øjne på. Både på min hjemmeside, mine onlinekurser og Facebook-side – Rikke ved simpelthen, hvad der skal til, og hun er god til at leve sig ind i virksomhedens situation. Prøv et samarbejde med Rikke. Du vil ikke fortryde det!

Grethe Tøttrup 
Translatør og tolk
www.grethetottrup.dk

Jeg bruger flere eksterne bureauer; bl.a. til website og Facebook-annoncering. Men der var for meget, som faldt mellem flere stole – især det tekniske brugte jeg unødig lang tid på.

Derfor fik jeg en virtuel assistent, og det er en kæmpe lettelse, at det lige præcis blev Rikke Dunne.

Jeg har mange gryder i kog, og min hverdag er blevet meget nemmere, fordi jeg kan sende de opgaver videre til hende, som jeg er ved at gå kold i, eller ikke har tid til at løse eller sætte mig ind i.

Hvis man skal lykkes med at udvikle sin forretning, er det vigtigt at fokusere på kerneopgaven.

Derfor er en virtuel assistent genialt til en lille virksomhed, og jeg har stor lyst til at anbefale Rikke Dunne. Men jeg gør det ikke. For så risikerer jeg jo, at der er andre, som løber med hende 😱

Birgitte Iversen
Kommunikationsrådgiver
www.retning.dk

”Jeg stiftede første gang bekendtskab med Rikke Dunne i forb. med et erhvervsnetværk.

Det blev hurtigt tydeligt for mig, at Rikke Dunne kunne hjælpe mig videre i min virksomhed.

Rikke Dunne har bistået mig i min virksomhed som sparringspartner i forhold til at bruge sociale medier og teknologier i det hele taget.

Det betyder, at Rikke i dag løbende arbejder for mig med udarbejdelse af landingspages, opsætning af onlineforløb og annoncer formidlet på de sociale medier.

Rikke arbejder hurtigt, kompetent og vedholdende med opgaverne.

I bonus får jeg hos Rikke altid hjælp til at ”holde snuden i sporet”, hvilket er med til at gøre hende til en meget støttende og omsorgsfuld samarbejdspartner.

Jeg kan kun give Rikke fine anbefalinger med i forhold til at støtte og aflaste mindre solovirksomheder, for hvem det ville tage alt for lang tid at gøre det, som Rikke klarer på få timer.”

Marianne Ubbe
Konsulent i Ledelsessparring, Stresscoaching & Teamudvikling. Master i Ledelse og Organisationsudvikling www.marianneubbe.dk

Jeg vil gerne anbefale Rikke fra Passion for Projekter. Hun har været til stor hjælp med både nyhedsbreve, hjemmeside og blog. Rikke er god at sparre med, når jeg har et enkeltmandsfirma. Og når det ikke lige er alt det tekniske bag hjemmesider, nyhedsbreve, osv. jeg er mester i.

Det var dejligt at kunne sige til Rikke, at nu flytter jeg min liste over i et andet system, og så klarede hun lige al det praktiske/tekniske for mig. Hvis jeg selv skulle gøre det, ville jeg skulle bruge rigtig mange timer på dette. Og jeg ville helt sikkert også have udsat det flere gange (overspringshandling 😊).

På den her måde får jeg tingene gjort, og jeg får ligesom en deadline for, hvornår jeg skal være færdig med mine input. Rikke holder en i hånden, og det er jeg rigtig glad for. 

De varmeste anbefalinger fra 

Helle Grotkær Nielsen
Synstræning Horsens
www.synstraening-horsens.dk

I forbindelse med mit mentorforløb hos Onlinehaj, fik jeg Rikkes hjælp til at sætte e-mail flow og landing-page op på min hjemmeside.

Tak for det meget fine arbejde og samarbejde, Rikke. Jeg er helt novice vedr. nyhedsbreve og freebie og har brug for hjælp. Du er meget kompetent og jeg har tillid til dig, så jeg tænker ikke væres samarbejde stopper her. 

Grete Heslou
Vane- og overspisningscoach, Kostvejleder med speciale i Sense
www.gretesunivers.dk

Rikke har gjort mit liv som soloselvstændig så meget nemmere. Hun har fingeren på pulsen, og der er aldrig noget, som ikke kan lade sig gøre. Hun er super dygtig til at sætte sig ind i ens behov – og samtidig komme med gode ideer i forhold til udvikling af både min hjemmeside, tekster og koncept.

Efter en samtale med Rikke falder alle brikkerne på plads, og der er igen tid til at gøre det, jeg er bedst til. Kan kun anbefale at uddelegere de arbejdsopgaver, som fylder for meget til Rikke. Hun er dygtig- og hurtig som en Ninja. 

Annemette Hoier Nielsen
Kunstner
www.hoierart-univers.dk

Jeg ville ønske, at jeg havde kontaktet Rikke meget før. Rikke er en kæmpe hjælp med alt det teknik, som jeg har brugt oceaner af tid på uden at komme videre. IT-teknik skaber kæmpe frustration hos mig, og den følelse er jeg helt færdig med. Fra nu af kontakter jeg straks Rikke, og bruger al min tid på det jeg er god til.

Lige inden jul takkede jeg “Ja” til et tilbud, Rikke annoncerede med, og jeg er virkelig positivt overrasket over, hvor meget hjælp jeg har fået for pengene.

Der udover er jeg dybt taknemmelig for Rikkes måde at forklare mig, hvordan jeg bruger teknikken, samt hendes meget tålmodige og altid søde måde at hjælpe så klodset en teknik-knold som mig.

Rikke får mine varmeste anbefalinger, og jeg glæder mig til at du fremover skal hjælpe mig mere 😊

Jane Brisson
Coach og familierådgiver
Theraplay Personlig udvikling og Terapi

En arbejdsgruppe bestående af ergoterapeuter fra 3 Ergoterapifaglige Selskaber har samarbejdet med Rikke Dunne, Passion for Projekter, under arbejdet med at planlægge og afholde en virtuel ergoterapifaglig tema-eftermiddag.

Vi kontaktede Rikke Dunne på baggrund af en anbefaling, for at få teknisk sparring i brug af platformen Zoom til afholdelse af den virtuelle temadag, samt anden praktisk/teknisk hjælp undervejs. Rikke Dunne var behjælpelig med at gennemskue hvordan mødet kunne afholdes på Zoom, opsætning af møde, samt få mødet planlagt med booking, links, koder m.m. Der var en god dialog og mulighed for at drøfte fordele og ulemper ved forskellige måder at afholde temadagen på.

På temadagen skulle der være oplæg fra 3 foredragsholdere, 2 danske og 1 udenlandsk. Rikke Dunne havde kontakt til foredragsholderne og tilbød dem individuel konsultation, hvor de afprøvede nødvendige tekniske færdigheder, fx kendskab til Zoom funktioner, afprøvning af deling af skærm m.m. inden temadagen. Dette fungerede godt og der er kommet positiv feedback fra foredragsholderne på denne mulighed.

Vi gjorde også brug af Rikke Dunne, som moderator under selv afholdelsen af den virtuelle tema-eftermiddag. Som moderator var det Rikke Dunnes opgave, at ”åbne” mødet, lukke deltager ind til mødet, give praktisk information i starten af mødet, slukke mikrofoner undervejs, være ordstyrer, samt holde tidsplanen.

Samarbejdet med Rikke Dunne betød, at vi som arbejdsgruppe kunne koncentrere os om, at planlægge det faglige indhold til temadagen uden at skulle sætte os betydeligt ind i det tekniske. Det var en stor hjælp for os og gav ro i maven under afholdelsen af temadagen.

Selve temadagen blev afholdt meget professionelt med godt overblik og styr på arbejdsgruppen, deltagere, foredragsholdere og teknikken. Rikke Dunne fremstod meget forberedt og sikker. Der var taget højde for alle detaljer.

Vi takker for et godt samarbejde og giver en stor anbefaling med herfra.

På vegne af arbejdsgruppen (marts 2021)

Daniela Jakobsen, Signe Janum Eskildsen og Lene Møller.

Jeg er nystartet som selvstændig og det er godt nok mange ting jeg skal lære. Jeg hørte om Rikke via en bekendt og tog kontakt til hende og det har jeg aldrig fortrudt.

Rikke har hjulpet mig med Canva og forskellige dokumenter der skulle laves. Det er altid hurtigt svar hos Rikke og det arbejde hun har lavet for mig er så fint.

Tak for samarbejdet Rikke, det tager en del pres af mine skuldre.

Jeg kan varmt anbefale Rikke til andre.

Hege Vestergaard
Coach
www.hegevestergaard.dk