Referencer

Jeg er utrolig glad for mit samarbejde med Rikke, for det har betydet en masse tid, der bliver frigivet til andre ting, jeg så har kunnet koncentrere mig om.

Rikke har både hjulpet mig og en del af mine kunder med blandt andet tekniske udfordringer, skriveopgaver, og opsætning af nyhedsbreve.

Som selvstændige kan vi godt være tilbøjelige til at tro, at vi skal kunne alting selv. Sagen er bare, at for at kunne vækste, er det nødvendigt at uddelegere.

Og når det så sker til så kompetent en person som Rikke, så er tingene i gode hænder.

Lise Halskov
Businesscoach & Mentor
www.onlinehaj.dk

Jeg kan varmt anbefale Rikke, hun er rigtig struktureret, så de planer du laver, de kommer også til at ske. De bliver effektueret!

Hvis man er sådan lige som mig – den meget kreative og visionære type, som får rigtig mange gode ideer, så er det ikke ret tit, de gode ideer kommer ned til jorden.

Men det sørger Rikke for.

Gert Rune
Fordragsholder og forfatter
www.gertrune.dk

Rikke har været min trofaste og dygtige sparringspartner og mentor over flere omgange.

Hun har givet mig masser af viden og individuel træning i markedsføring på de sociale medier. Og hun har lært mig at bruge alle de smarte tricks i programmerne Teams og Zoom, så jeg nu er klædt på til at holde professionelle online-kurser og møder. Rikke har også hjulpet mig med at bruge programmet Canva til at kreere professionelle designs.

Rikke er en mester i at gøre det svære nemt og overskueligt. Hun har gennem hele forløbet været super velforberedt, og hun sørger altid for at al sparring er målrettet netop mine behov og ønsker.

Jeg giver Rikke mine bedste anbefalinger – hun er faglig dygtig og rigtig god til at formidle på et plan, hvor både nybegyndere og øvede får masser af læring.

Pia Hardy
Kommunikationsrådgiver, underviser og coach
www.fortunakurser.dk

Rikke Dunne har hjulpet mig over en årrække med mange forskellige typer opgaver. Det har f.eks. været ifbm. min hjemmeside og nyhedsbrev, hvor Rikke har stået for udformning, tekstudkast og udsendelse.

Rikke har også været en kæmpe hjælp ifbm. udarbejdelse af min bog, hvor hun har gennemlæst forskelligt materiale, og lavet udkast til tekst og indhold. Den var aldrig blevet realiseret uden hendes hjælp.

Rikke er altid beredt til at hjælpe, når jeg har behov for det. Jeg har fuld tillid til hendes kunnen, der spænder i mange retninger – ligefra nørdet web-haj til passioneret teori-chick. Hun bider sig fast i udfordringen, og finder løsningen.

Rikke er en rigtig dygtig og effektiv projektleder, som jeg kun kan anbefale andre at tage fat i, hvis de har behov for at få noget fra hånden.

Rikke Bech Skougaard
Optimeringsekspert
www.hybjerghus.dk

Jeg vil gerne anbefale Rikke fra Passion for Projekter. Hun har været til stor hjælp med både nyhedsbreve, hjemmeside og blog. Rikke er god at sparre med, når jeg har et enkeltmandsfirma. Og når det ikke lige er alt det tekniske bag hjemmesider, nyhedsbreve, osv. jeg er mester i.

Det var dejligt at kunne sige til Rikke, at nu flytter jeg min liste over i et andet system, og så klarede hun lige al det praktiske/tekniske for mig. Hvis jeg selv skulle gøre det, ville jeg skulle bruge rigtig mange timer på dette. Og jeg ville helt sikkert også have udsat det flere gange (overspringshandling 😊).

På den her måde får jeg tingene gjort, og jeg får ligesom en deadline for, hvornår jeg skal være færdig med mine input. Rikke holder en i hånden, og det er jeg rigtig glad for. 

De varmeste anbefalinger fra 

Helle Grotkær Nielsen
Synstræning Horsens
www.synstraening-horsens.dk

Siger du Rikke Dunne, siger du også energi og dynamik. Nye ideer og solidt fundament. Med erfaring inden for projektledelse, formidling og digitale løsninger sikrer Rikke, at opgaverne går fra ideer til konkrete handlinger.

Hun springer modigt ud i nye tiltag, prøver ideer af, udvikler undervejs og kommer i mål – med egne og andres projekter.

Hun har i flere år været min sparringspartner i forhold til gensidig sparring og udveksling af ideer og muligheder – soloselvstændig til soloselvstændig. Altid velforberedt og positiv – det smitter. Rikke er nærmest som en kollega, om end vi ofte mødes via Skype. Det giver fleksibilitet og faglig sparring uden at miste nærvær og fortrolighed i samarbejdet.

Rikke er klar til små såvel som større opgaver, så tøv ikke med at tage fat i hende. Og skulle opgaven falde uden for hendes forretningsområde, kan du være sikker på en ærligt udmelding og sikkert også en ide til, hvad du skal gøre i stedet.

Githa Rasmussen
Karriererådgiver
www.githarasmussen.dk

Jeg bruger flere eksterne bureauer; bl.a. til website og Facebook-annoncering. Men der var for meget, som faldt mellem flere stole – især det tekniske brugte jeg unødig lang tid på.

Derfor fik jeg en virtuel assistent, og det er en kæmpe lettelse, at det lige præcis blev Rikke Dunne.

Jeg har mange gryder i kog, og min hverdag er blevet meget nemmere, fordi jeg kan sende de opgaver videre til hende, som jeg er ved at gå kold i, eller ikke har tid til at løse eller sætte mig ind i.

Hvis man skal lykkes med at udvikle sin forretning, er det vigtigt at fokusere på kerneopgaven.

Derfor er en virtuel assistent genialt til en lille virksomhed, og jeg har stor lyst til at anbefale Rikke Dunne. Men jeg gør det ikke. For så risikerer jeg jo, at der er andre, som løber med hende 😱

Birgitte Iversen
Kommunikationsrådgiver
www.retning.dk

Rikke har gjort mit liv som soloselvstændig så meget nemmere. Hun har fingeren på pulsen, og der er aldrig noget, som ikke kan lade sig gøre. Hun er super dygtig til at sætte sig ind i ens behov – og samtidig komme med gode ideer i forhold til udvikling af både min hjemmeside, tekster og koncept.

Efter en samtale med Rikke falder alle brikkerne på plads, og der er igen tid til at gøre det, jeg er bedst til. Kan kun anbefale at uddelegere de arbejdsopgaver, som fylder for meget til Rikke.

Hun er dygtig – og hurtig som en Ninja. 

Annemette Hoier Nielsen
Kunstner
www.hoierart-univers.dk

Rikke har været en stor hjælp for mig i opstarten og driften af min digitale skole. Hun har været rigtig god til at planlægge markedsføringskampagner, skrevet blogsindlæg, styret min Facebook-side og hjulpet med hjemmesiden.

Disse ting hjælper Rikke fortsat med i min virksomhed, og det giver mig frihed til at fokusere på undervisningen af mine elever.

Jeg har også sat stor pris på sparring med Rikke i forbindelse med etableringen af Den Frie Digitale Skole. Rikke har en stor viden om iværksætteri, og en struktureret tilgang til at starte en virksomhed. Den viden har jeg været glad for at kunne få del i, da jeg startede min skole.

Har du brug for en hjælpende hånd i din virksomhed, så tag endelig fat i Rikke og lav en aftale om at få hendes assistance.

Anni Pilgaard Christiansen
Grundlægger, Den Frie Digitale Skole
www.denfriedigitaleskole.dk

Jeg oplever i mit arbejdsliv stor lettelse i forhold til PR sparring og hjælp til dette gennem Rikke Dunne.

Mit behov har primært været FB relateret. Her har Rikke været enormt hurtig til tekstmæssigt at fange og ramme særdeles skarpt og præcist, hvor jeg gerne vil hen samt med hvilket udtryk.

Desuden har Rikke god sans for det visuelle udtryk.

Det er en stor lettelse at få denne hjælp i en hverdag, som gør, at jeg langt bedre kan fokusere på min kerneydelse.

Og så synes jeg altså Rikkes tilbud med en klippekortsordning er genial.

Dorte Falch
Terapeut
www.dortefalch.dk

Jeg havde ikke lige troet, jeg havde brug for en VA, men så “mødte” jeg Rikke.
De tekster jeg skrev var okay, men når Rikke fik fingre i dem, så blev de lige den tand bedre, som fik folk til at reagere.
Rikke har lavet landingsside, mailserie, fintunet nyhedsbreve, annoncetekster mm.

Hun overraskede mig med at lære mig nye ting i EasyMe, som jeg ellers er ret god til. Og så kender hun også det system, som min hjemmeside er bygget i (Bricksite).

Ud over at Rikke er yderst kvik, så er hun også humoristisk og forstår at gøre min dag og biz bedre.

Kærligst, Dorte Liiv
Terapeut
www.liivsterapi.dk

Rikke har været mig en uvurderlig hjælp i forhold til at få struktur på min markedsføring. Det sparer mig masser af tid, og giver stor tryghed at Rikke med sin kyndige og brede viden, hjælper mig i at navigere og prioritere indsatserne på de sociale medier. Samtidig har hun fået mig godt i gang med nyhedsbreve.

Rikke er tydelig i sin kommunikation, og arbejder meget struktureret. Jeg har fra starten af mit samarbejde med Rikke mærket en oprigtig interesse i at forstå mine behov og lære min virksomheds værdier at kende.

Efter kun kort tid har jeg, med helt ro i maven, overdraget essentielle markedsføringsopgaver til Rikke, hvilket har frigivet mig energi og mere tid til min kerneydelser.

Rikke er nu blevet mig en værdifuld og kreative sparringspartner ind i min virksomhed. Jeg kan på det varmeste anbefale Rikke som Virtuel assistent.

Anja Larsen
Aut. Ergoterapeut
www.stærkafnatur.dk

Rikke og jeg har haft sparringsmøde på Zoom, hvor vi har fået en masse fra hånden. 

Inden et møde, har jeg skrevet nogle punkter og spørgsmål, og når mødet var ovre, har jeg siddet med en færdig plan og svar på alle mine spørgsmål 😊 

Det er helt fantastisk at kunne spille bold med en kollega – og Rikke er virkelig skarp. 

Ofte har hun set løsninger, hvor jeg har suset rundt som en flue i en flaske, og hun har det helikopter-view, som jeg ofte mangler ved helt nye opgaver. 

At sidde midt i opgaver, jeg aldrig har arbejder med før, kan godt give tunnelsyn, og der er Rikkes overblik guld værd.

Heidi Bille
IT ekspert
www.dolphinconsult.dk

Rikke har været til kæmpe hjælp for mig, da jeg skulle i gang med nyhedsbreve. Jeg havde en freebie og idéen til en velkomstserie af mails, men jeg havde en barriere i det tekniske, og om indholdet var godt nok.

Derfor kom jeg ingen vegne, men Rikke kunne hjælpe mig med begge dele.

For det første kunne hun guide mig til det rigtige indhold, og så fik hun sat alt det tekniske op på meget kort tid. Jeg skulle bare koncentrere mig om at levere noget indhold, og så sørgede Rikke for, at det hele kørte rent teknisk.

Jeg havde også brug for en landingpage og en popup på min hjemmeside. Begge dele er noget, som jeg selv har brugt lang tid på at prøve at finde ud af selv, men som Rikke endte med at klare for mig på ingen tid.

Alt i alt har Rikke været en stor hjælp for mig på et tidspunkt, hvor jeg var helt nystartet og havde brug for at komme ud over rampen. Jeg har været helt tryg ved at overlade opgaverne til Rikke, og hun har klaret det hele både hurtigt og kompetent.

Samtidig har Rikke kunnet give mig gode råd til at skabe synlighed og nå så langt som muligt med mit indhold.

Jeg føler, at jeg har fået langt mere, end jeg har betalt for.

Heidi Skovrider
Coach
www.skovridercoaching.dk 

“Jeg har i mange år bøvlet med teknikken i forhold til nyhedsbreve, hjemmeside og alt andet teknisk i min forretning.

Meget af min gode energi er blevet brugt til så mange ting, jeg ikke forstår mig på – og som jeg heller ikke interesserer mig for.

Nu er byrden taget fra mig. Tusind tak til dig, Rikke. Jeg er meget begejstret for vores samarbejde”.

Maibritte Allsand,
Terapeut, spirituel vejleder og kunstner
www.soulwork.dk

“Det er en kæmpe hjælp for mig ikke at skulle sætte mig ind i teknikken for alting.

At du kender både WordPress og EasyMe, gør det så meget nemmere for mig”.

Annette Kjærsgaard,
Ergoterapeutisk specialist
www.annettekjaersgaard.dk

Med 10 tommelfingre og meget lidt teknisk snilde, kom Rikke ind på det helt rigtige tidspunkt. 😍 Rikke er super empatisk, pædagogisk og dygtig. Hun guider dig, hvis det er det du vil have – eller tager over, hvis hjernen har en nedsmeltning 😇

Jeg har været så tryg ved at overlade alt til Rikke. Hun er så fair i pris, og jeg kan på det varmeste anbefale Rikke, hun er ganske enkelt en ener, den nørd du er nødt til at samarbejde med (altså på den gode måde ❤️).

De aller bedste anbefalinger fra mig.

Betina Drescher
Stressrådgiver og mindfulnessinstruktør
www.betinadrescher.dk

Jeg har brugt Rikke som virtuel assistent, og jeg må sige, det er guld værd for mig at få andre øjne på. Både på min hjemmeside, mine onlinekurser og Facebook-side – Rikke ved simpelthen, hvad der skal til, og hun er god til at leve sig ind i virksomhedens situation.

Prøv et samarbejde med Rikke. Du vil ikke fortryde det!

Grethe Tøttrup
Tøttrup Tranlation
www.grethetottrup.dk

Jeg var så heldig at vinde en times sparring med Rikke fra @passionforprojekter så nu er jeg i fuld gang med at få planlagt, hvad jeg vil dele i nyhedsbreve, blogindlæg og på de sociale medier 😊

Det kan varmt anbefales at få hjælp fra Rikke – hun er sød, nem at snakke med og har helt tydeligt forstand på, hvad hun snakker om 🙌 Endnu en gang tak for sparringen, Rikke 👍

Jane Rødgaard Uhrenholt
Komplementær Hormonterapeut
www.janeroedgaard.dk

Jeg har deltaget i Rikke fra Passion for Projekters fem dages online workshop og efterfølgende fået individuel coaching over tre uger, i forhold til synlighed og markedsføring.

Rikke øser gerne ud af sin store viden om både teknik, strategi og markedsførings-psykologi, til de mennesker der efterspørger hendes viden.
Jeg har sjældent mødt et så generøst menneske i denne online verden – og som bare ved, hvad hun taler om.

Hun er utrolig behagelig og altid nede på jorden. Hvilket var årsagen til at jeg valgte hende, da jeg ikke har brug for at få styrket mine online- mindreværdskomplekser, men tværtimod imod ønskede god, empatisk og faglig sparring på det, som jeg synes var svært i forhold til at markedsføre mig selv.

Og det har jeg fået hos Rikke.

Rikke har givet mig en rigtig god hjælp til at komme videre i min proces som terapeut i egen lille virksomhed.

Jeg giver Rikke mine bedste anbefalinger.

Maja Louise Bruun
Psykomotorisk terapeut / Psykoterapeut
www.roskildekropsterapi.dk

Rikke Dunne, har som virtuel assistent gjort det umulige muligt, og fremtryllet en erhvervsfacebookside, som jeg er umådelig og overud tilfreds med.

Hun vidste fra starten, at jeg var en elektronisk vanskelig kunde og har formået, at fange mig i de tålmodiges tegn. Der, hvor de fleste ville rende skrigende bort.

Rikke, er et ekstremt tillidsvækkende menneske, yderst kompetent, vanvittig omhyggelig og sindsyg dygtig. Og hun holder hvad hun lover, hun er meddelsom, punktlig og overholder tidsaftaler.

Rikke Dunne, får mine varmeste anbefalinger og jeg vil ikke tøve med, at bruge hende igen… og igen… og igen.

DBH. Sexolog og Lifecoach Helle Tornhoj.

Jeg brugte primært Rikke til sparring omkring opstart af virksomhed, og det var virkelig godt givet ud.

Hun tog sig god tid til at lytte og gav en masse gode håndgribelige råd, som jeg kunne gå ud og bruge med det samme.

Michael Løhde Andersen
Underviser, forfatter, freelance illustrator

”Jeg stiftede første gang bekendtskab med Rikke Dunne i forb. med et erhvervsnetværk.

Det blev hurtigt tydeligt for mig, at Rikke Dunne kunne hjælpe mig videre i min virksomhed.

Rikke Dunne har bistået mig i min virksomhed som sparringspartner i forhold til at bruge sociale medier og teknologier i det hele taget.

Det betyder, at Rikke i dag løbende arbejder for mig med udarbejdelse af landingspages, opsætning af onlineforløb og annoncer formidlet på de sociale medier.

Rikke arbejder hurtigt, kompetent og vedholdende med opgaverne.

I bonus får jeg hos Rikke altid hjælp til at ”holde snuden i sporet”, hvilket er med til at gøre hende til en meget støttende og omsorgsfuld samarbejdspartner.

Jeg kan kun give Rikke fine anbefalinger med i forhold til at støtte og aflaste mindre solovirksomheder, for hvem det ville tage alt for lang tid at gøre det, som Rikke klarer på få timer.”

Marianne Ubbe
Konsulent i Ledelsessparring, Stresscoaching & Teamudvikling. Master i Ledelse og Organisationsudvikling www.marianneubbe.dk

På et weekend-kursus åbnede en deltager op for referencen til Rikke, og det har vist sig, at være en af de bedste investeringer for mig og mit firma fordi:

Rikke er vildt dygtig, struktureret, hun har styr på og kendskab til hele benarbejdet, som ligger bag det, som ser nemt ud udadtil i de fleste firmaer, men som der ligger masser af overvejelser og arbejde bagved.

Det er helt vildt så langt jeg er nået med Rikke ombord i mine projekter i min virksomhed.

Jeg er på ingen måde færdig med Rikke! Gør dig selv en kæmpe tjeneste og vær’ nysgerrig på, hvad hun kan gøre for dig.

Den BEDSTE anbefaling fra mig om Rikke fra “Passion for Projekter”.

Dina Bønneland
Parterapeut, Sexolog og Familievejleder
www.dinaboenneland.dk

Jeg kan på det varmeste anbefale Rikke Dunne fra Passion for Projekter, som samarbejdspartner til alt det tekniske, tekster og sparring.

Jeg er en sand “elefant i et glasbur”, når det gælder teknik, og Rikke har reddet min r.. mange gange. Hun sporer sig lynhurtigt ind på det, som jeg sidder og ikke rigtigt kan forklare (fordi jeg ikke ved, hvad det er – og det interessere mig heller ikke at vide det….), alligevel er hun super hurtig til at pejle sig ind på problemet, selvom jeg taler sort.

Hun har hjulpet mig med tekster til diverse landingpages. Jeg må sige, at hun er rigtig skarp til at få mine meget sparsomme tekster, til at fylde på en meget klar og spiselig fason, hvor budskabet er meget tydeligt.

Når jeg så ikke helt har styr på “samarbejdet mellem e-mail-listen og WP-hjemmesiden træder hun også til, og vupti…….så virker det hele, alt spiller og der er ikke noget at sætte en finger på.

Hvis jeg har brug for sparring, fordi jeg er gået helt i stå, så træder hun også til, og kan lige få sat ord på tingene, så jeg kan komme videre med projekterne, der driller.

Jeg var aldrig kommet i mål, uden den fantastiske hjælpe Rikke har præsteret. Tak for det.

Kan kun sige….lad være med at overveje. Slå til. Det betaler sig at bruge professionel hjælp som solo-selvstændig, det har sparret mig for mange søvnløse nætter og tid.

Hilsen fra en meget glad kunde
Suzie-Ann Schulze
Zoneterapeut og behandler
www.faxeakupunktur.dk

Det var lige det jeg manglede: En “medarbejder”, der er ved hånden lige når jeg behøver det, og som tager sig af det tekniske ved både EasyMe og WordPress, som jeg ikke selv har tid til at sætte mig ind i.

Rikke støtter også op om mine nyhedsbreve, og sørger for at de kommer af sted i den rigtige rækkefølge.

Vi har et godt samarbejde, og jeg har stor gavn af de personlige Zoom møder, hvor jeg kan få tingene forklaret, frem for at skulle gætte det selv ved at følge et online kursus. 

Karina Hillerup Rimmen 
Rim-Design

OTG har samarbejdet med Rikke i forbindelse med fundraising til et undervisningsprojekt.  

Rikke har hjulpet med fondsresearch, ideudvikling, budget og udarbejdet ansøgning til fonden i samarbejde med vores medarbejder.

Samarbejdet har fungeret upåklageligt.

Rikke er grundig, giver god feedback og har den rette viden om fundraisingens kringelkroge, som vi har haft god gavn af i ansøgningsprocessen.

Mikkel Winther
Vicerektor
Odense Tekniske Gymnasium
www.otg.dk

Jeg har netop deltaget i Rikkes Planlægningsklub.

Tak for i dag Rikke, det var virkelig en effektiv formiddag, med god sparring.

Du fik udfordret mit kursus og min tilgang, så det nu står skarpere, og jeg kan rykker hurtigere på at få det færdigt.

Jeg er også med næste gang.

Lotte Klarskov, erhvervscoach

Leaders Who Inspire

Rikke har hjulpet mig med at blive endnu mere skarp på ansøgning og CV

– melder mig gerne som formand for hendes fanklub – superwoman.

Jørgen Bangsgaard
Underviser 

Highfive til dig Rikke Dunne, fordi altså…HOLD NU OP… hvor er du en skrapsak til at formulere dig på skrift! Jeg fatter ikke, at du kan skrive så fint om vores tur på så mange måder… Jeg synes det er imponerende flot. 🙂

KÆMPE SKULDERKLAP og KRAMMER til dig!!!

Helle Schütten Johansen
Tegnestuen Helle for Helle
www.helleforhelle.dk

I forbindelse med mit mentorforløb hos Onlinehaj, fik jeg Rikkes hjælp til at sætte e-mail flow og landing-page op på min hjemmeside.

Tak for det meget fine arbejde og samarbejde, Rikke. Jeg er helt novice vedr. nyhedsbreve og freebie og har brug for hjælp. Du er meget kompetent og jeg har tillid til dig, så jeg tænker ikke væres samarbejde stopper her. 

Grete Heslou
Vane- og overspisningscoach, Kostvejleder med speciale i Sense
www.gretesunivers.dk

Jeg ville ønske, at jeg havde kontaktet Rikke meget før. Rikke er en kæmpe hjælp med alt det teknik, som jeg har brugt oceaner af tid på uden at komme videre. IT-teknik skaber kæmpe frustration hos mig, og den følelse er jeg helt færdig med. Fra nu af kontakter jeg straks Rikke, og bruger al min tid på det jeg er god til.

Lige inden jul takkede jeg “Ja” til et tilbud, Rikke annoncerede med, og jeg er virkelig positivt overrasket over, hvor meget hjælp jeg har fået for pengene.

Der udover er jeg dybt taknemmelig for Rikkes måde at forklare mig, hvordan jeg bruger teknikken, samt hendes meget tålmodige og altid søde måde at hjælpe så klodset en teknik-knold som mig.

Rikke får mine varmeste anbefalinger, og jeg glæder mig til at du fremover skal hjælpe mig mere 😊

Jane Brisson
Coach og familierådgiver
Theraplay Personlig udvikling og Terapi

Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp af Rikke til en akut sag vedr. min hjemmeside. Jeg skrev søndag, og hun kunne tage mødet med mig allerede mandag eftermiddag.

Hun var utrolig hjælpsom og lyttende.

På under 1 time på Zoom havde hun fundet – og vist mig – en løsning på det, som jeg havde brugt timer på at løse i løbet af weekenden.

Hun lærte mig også, hvordan jeg selv kunne rette resten – og 2 timer efter spillede min hjemmeside igen. 

Jeg kan varmt anbefale Rikke, hvis du har DIVI.”

Charlotte Ramskov Johnsen
Virksomheds- og salgsmentor
charlotteramskov.dk

En arbejdsgruppe bestående af ergoterapeuter fra 3 Ergoterapifaglige Selskaber har samarbejdet med Rikke Dunne, Passion for Projekter, under arbejdet med at planlægge og afholde en virtuel ergoterapifaglig tema-eftermiddag.

Vi kontaktede Rikke Dunne på baggrund af en anbefaling, for at få teknisk sparring i brug af platformen Zoom til afholdelse af den virtuelle temadag, samt anden praktisk/teknisk hjælp undervejs. Rikke Dunne var behjælpelig med at gennemskue hvordan mødet kunne afholdes på Zoom, opsætning af møde, samt få mødet planlagt med booking, links, koder m.m. Der var en god dialog og mulighed for at drøfte fordele og ulemper ved forskellige måder at afholde temadagen på.

På temadagen skulle der være oplæg fra 3 foredragsholdere, 2 danske og 1 udenlandsk. Rikke Dunne havde kontakt til foredragsholderne og tilbød dem individuel konsultation, hvor de afprøvede nødvendige tekniske færdigheder, fx kendskab til Zoom funktioner, afprøvning af deling af skærm m.m. inden temadagen. Dette fungerede godt og der er kommet positiv feedback fra foredragsholderne på denne mulighed.

Vi gjorde også brug af Rikke Dunne, som moderator under selv afholdelsen af den virtuelle tema-eftermiddag. Som moderator var det Rikke Dunnes opgave, at ”åbne” mødet, lukke deltager ind til mødet, give praktisk information i starten af mødet, slukke mikrofoner undervejs, være ordstyrer, samt holde tidsplanen.

Samarbejdet med Rikke Dunne betød, at vi som arbejdsgruppe kunne koncentrere os om, at planlægge det faglige indhold til temadagen uden at skulle sætte os betydeligt ind i det tekniske. Det var en stor hjælp for os og gav ro i maven under afholdelsen af temadagen.

Selve temadagen blev afholdt meget professionelt med godt overblik og styr på arbejdsgruppen, deltagere, foredragsholdere og teknikken. Rikke Dunne fremstod meget forberedt og sikker. Der var taget højde for alle detaljer.

Vi takker for et godt samarbejde og giver en stor anbefaling med herfra.

På vegne af arbejdsgruppen (marts 2021)

Daniela Jakobsen, Signe Janum Eskildsen og Lene Møller.

Jeg er nystartet som selvstændig og det er godt nok mange ting jeg skal lære. Jeg hørte om Rikke via en bekendt og tog kontakt til hende og det har jeg aldrig fortrudt.

Rikke har hjulpet mig med Canva og forskellige dokumenter der skulle laves. Det er altid hurtigt svar hos Rikke og det arbejde hun har lavet for mig er så fint.

Tak for samarbejdet Rikke, det tager en del pres af mine skuldre.

Jeg kan varmt anbefale Rikke til andre.

Hege Vestergaard
Coach
www.hegevestergaard.dk 

Jeg har være rigtig glad for Rikkes hjælp, da det er en stor mundfuld at starte et online kursus op. 

Jeg kunne koncentrere mig om at lave det, som jeg er god til – og så kunne Rikke hjælpe mig med at føre alt det tekniske ud i livet. 

Hun holdt mig i hånden hele vejen, og guidede mig – hun er hurtig og støtter en hele vejen til målet.

Jytte Langkjær
Ernæringsterapeut
www.phytokost.dk

Jeg har gennem flere gange investeret i klippekort hos Rikke.

Jeg har absolut ingen forstand på opsætning af onlinekurser, nyhedsbreve, webinarer og alt mulig andet indenfor it….. MEN DET HAR RIKKE…

Rikke har hjulpet mig med mere synlighed, og opsætning af alle mine kurser og nyhedsbreve m.m. Hun har flere gange spurgt, om jeg vil lære det selv, men NEJ tak, jeg har det fint med, at hun fortsætter med det.
Det giver mig friheden til at udvikle i mit firma.

Rikke er yderst professionel, og meget opmærksom og er rigtig god til at skubbe til ens fordomme og overbevisninger i forhold til marketing osv. Husker hun sagde til mig engang: ”Anja, bare fordi du ikke gider nyhedsbreve, kan det jo godt være dine følgere gider”.

Jeg kan varmt anbefale Rikke, hun giver plads til udvikling.

Anja-Isabell Pedersen
Mentalcoach
www.anja-isabell.dk

Jeg har valgt Rikke til at hjælpe mig med mine webinarer – selvom jeg godt kan finde ud af teknikken.

Det føles meget mere naturligt for mig at gå live, når vi er to på skærmen.

Rikke er fantastisk til at “connecte” med mennesker.

Hun skaber altid en god stemning, som webinardeltagerne kan mærke.

Derfor er det meget nemmere for mig at fortælle, hvad jeg kan, og hjælpe folk online.

Det gør en stor forskel for mig.

Louise Lamberth
Tekstforfatter
www.tekstfokus.dk

Det har været en fornøjelse at samarbejde med dig.

Inspirerende, målrettet og professionelt.

Skønne inputs og dejlig ukompliceret kommunikation.

Det har været en meget givende proces for mig. Og jeg har nu en hjemmeside som er præcis mig.

 

Charlotte Lundskov, personlig coach.
www.charlottelundskov.dk

Tak for ’Get-shit-done’ timerne i dag.

Det virkede rigtig godt for mig at have fællesskabet, mulighed for sparring og korte fokuserede arbejdsintervaller.

Nyhedsbrevet er sendt ud – også på Facebook. En template skabt og 6 emails sendt. I morgen laver jeg en kort live-video.

Fik også energi til at rette 2 små ting på web ;0)  Tak for sparring Rikke. Har nu tilmeldt mig til næste gang også.

Rikke Hartmann-Bossen, exec.coach, facilitator og sparringspartner

Hartmannbossen.dk

Rikke har i uvurderlig grad hjulpet mig med at få overblik over min marketing.

Hendes store faglige viden og tekniske kunnen betyder, at jeg slipper for at fortabe mig i detaljer, som jeg alligevel ikke kan overskue.

Jeg sparer rigtig megen tid ved at lade Rikke tage sig af de opgaver, jeg ikke selv har evner og interesse for. Det frigiver tid for mig til at gøre det, jeg er god til.

Rikke får min bedste anbefaling.

Marianne Berg
Privatpraktiserende ergoterapeut
MB Ergonomi

For noget tid siden stødte jeg på et webinar, som Rikke holdt om, hvad man kan bruge en virtuel assisten til. Efterfølgende vidste jeg, at jeg havde brug for at have Rikke på min side. Ikke blot til det praktiske og organisatoriske ift. min coachingvirksomhed men lige så vigtigt ift. sparring om nye ideer, viderudvikling m.m.

Rikke er oprigtigt passioneret om at hjælpe andre med at vækste, udvikle og holde fokus på deres virksomheds kerneopgaver. Rikke har et fantastisk overblik og evne til at zoome ind på, hvad der er det næste naturlige skridt i en process, der til tider kan virke uoverskuelig, når man som virksomhedsejer står midt i et nyt projekt, en ny ide eller en beslutning der skal tages.

Jeg har gang i rigtig mange vidunderlige ting i min virksomhed, og indimellem kan det blive lidt uoverskueligt for mig ift. hvad der er næste skridt og hvad der har brug for mit fokus. Derfor var det virkelig hjælpsomt for mig at have fastlagte møder i kalenderen med Rikke, fordi jeg blev holdt ansvarlig for at færdiggøre og rykke på mine projekter og holde fokus på næste skridt.

Rikke hjalp mig bl.a. med opsætning af nyhedsbrevssystem, og var min sparringspartner til markedsføring, gdpr, og de mange andre ting involveret i at have en enkeltmandsvirksomhed med gang i den.

Overvejer du om en virtuel assisten er for dig, kan jeg varmt anbefale dig at købe et klippekort hos Rikke.

Kærlig hilsen,
Trine Høhrmann
Coaching, Supervision & Undervisning
Lumen Inspire

Anbefaling af Passion for Projekter v. Rikke Dunne.

Jeg har haft den store fornøjelse at samarbejde med Rikke om udarbejdelse af min hjemmeside til mit terapeut virke. Det har været en kæmpe fornøjelse.

Rikke er mega skarp og lige på med opgaven fra første sekund af. Hun har en kæmpe viden om forskellige kundesegmenter og personlighedstyper, der er meget aktuelt i forhold til, hvilke farver, sprog, billeder m.m., der er godt at vælge til hjemmesiden for at “fange” de rigtige kunder.

Rikke er effektiv og der er hurtig proces, når jeg har henvendt mig med spørgsmål og tvivl om opsætning, vedligehold, funktioner m.m. Jeg har fået hurtigt svar hver gang.

Rikke er fleksibel med tidspunkter for, hvornår hun er tilgængelig. Det har været et let, konstruktivt og effektivt samarbejde og jeg er mega glad for resultatet.

Og så ovenik¡bet til en rigtig fornuftig pris.

De varmeste anbefalinger herfra
Lotte Engel Pedersen
Terapeut, Lotte Engel Terapi

Som soloselvstændig kan det godt indimellem være et helt projekt også at nå markedsføring på de sociale medier.

Derfor var det fantastisk og en kæmpe lettelse at få kontakt til Rikke, som hjælper mig sikkert med det jeg har brug for i markedsføringen af mig og min klinik.

Rikke ser ting som jeg ikke havde tænkt og hun får det jeg synes er svært og uoverskueligt til at virke let og ligetil.

Hun er så kompetent, dygtig og bevidst om, hvor hun kan hjælpe og sætter sig ind i mit område så jeg altid får den bedste hjælp.

Jeg anbefaler varmt Rikke.

Elina Gyldenvang
Kosmetolog & fysiurgisk Massør

Jeg har via Next Step Puljen haft et 6 måneders forløb hos Rikke fra Passion for Projekter. Hun har virkelig sat mig grundigt ind i hele processen omkring markedsføring og nyhedsbreve.

Jeg er blevet så begejstret for Rikkes hjælp, at jeg har købt flere af hendes klippekort efter vi afsluttede forløbet, for jeg havde ikke selv timer nok til at kunne planlægge og lave alt det tekniske.

Rikke har opsat mine nyhedsbreve og online kurser i EasyMe, hun har det forkromede overblik – og giver lyd så snart hun opdager noget, jeg har lavet – som ser forkert ud eller ikke helt spiller.

Jeg kan kun give Rikke de allerbedste anbefalinger, hun er min “WingWoman” – og hun forstår, hvad jeg vil opnå ved blot få sætninger på mail eller fanger alle mine 1000-vis af ideer, når vi har zoom møder.

Jeg er SÅ GLAD for Rikke og MEGET tilfreds med hendes arbejde. 🥳

Bente Eskerod
Sohns Univers

“Under min opstart af virksomhed har de professionelle bidrag til markedsføring fra Passion for Projekter været afgørende for at give mig seriøs synlighed på de sociale medier.”

Kanjana Falch, trad. thailandsk massage,
kanjanafalch.dk