Referencer

“Det er en kæmpe hjælp for mig ikke at skulle sætte mig ind i teknikken for alting.

At du kender både WordPress og EasyMe, gør det så meget nemmere for mig”.

Annette Kjærsgaard,
Ergoterapeutisk specialist
www.annettekjaersgaard.dk

“Jeg har i mange år bøvlet med teknikken i forhold til nyhedsbreve, hjemmeside og alt andet teknisk i min forretning.

Meget af min gode energi er blevet brugt til så mange ting, jeg ikke forstår mig på – og som jeg heller ikke interesserer mig for.

Nu er byrden taget fra mig. Tusind tak til dig, Rikke. Jeg er meget begejstret for vores samarbejde”.

Maibritte Allsand,
Terapeut, spirituel vejleder og kunstner
www.soulwork.dk

Rikke Dunne har hjulpet mig over en årrække med mange forskellige typer opgaver. Det har f.eks. været ifbm. min hjemmeside og nyhedsbrev, hvor Rikke har stået for udformning, tekstudkast og udsendelse.

Rikke har også været en kæmpe hjælp ifbm. udarbejdelse af min bog, hvor hun har gennemlæst forskelligt materiale, og lavet udkast til tekst og indhold. Den var aldrig blevet realiseret uden hendes hjælp.

Rikke er altid beredt til at hjælpe, når jeg har behov for det. Jeg har fuld tillid til hendes kunnen, der spænder i mange retninger – ligefra nørdet web-haj til passioneret teori-chick. Hun bider sig fast i udfordringen, og finder løsningen.

Rikke er en rigtig dygtig og effektiv projektleder, som jeg kun kan anbefale andre at tage fat i, hvis de har behov for at få noget fra hånden.

Rikke Bech Skougaard
Optimeringsekspert
www.hybjerghus.dk

OTG har samarbejdet med Rikke i forbindelse med fundraising til et undervisningsprojekt.  

Rikke har hjulpet med fondsresearch, ideudvikling, budget og udarbejdet ansøgning til fonden i samarbejde med vores medarbejder.

Samarbejdet har fungeret upåklageligt.

Rikke er grundig, giver god feedback og har den rette viden om fundraisingens kringelkroge, som vi har haft god gavn af i ansøgningsprocessen.

Mikkel Winther
Vicerektor
Odense Tekniske Gymnasium
www.otg.dk

Jeg brugte primært Rikke til sparring omkring opstart af virksomhed, og det var virkelig godt givet ud.

Hun tog sig god tid til at lytte og gav en masse gode håndgribelige råd, som jeg kunne gå ud og bruge med det samme. 

Michael Løhde Andersen
Underviser, forfatter, freelance illustrator

Siger du Rikke Dunne, siger du også energi og dynamik. Nye ideer og solidt fundament. Med erfaring inden for projektledelse, formidling og digitale løsninger sikrer Rikke, at opgaverne går fra ideer til konkrete handlinger.

Hun springer modigt ud i nye tiltag, prøver ideer af, udvikler undervejs og kommer i mål – med egne og andres projekter.

Hun har i flere år været min sparringspartner i forhold til gensidig sparring og udveksling af ideer og muligheder – soloselvstændig til soloselvstændig. Altid velforberedt og positiv – det smitter. Rikke er nærmest som en kollega, om end vi ofte mødes via Skype. Det giver fleksibilitet og faglig sparring uden at miste nærvær og fortrolighed i samarbejdet.

Rikke er klar til små såvel som større opgaver, så tøv ikke med at tage fat i hende. Og skulle opgaven falde uden for hendes forretningsområde, kan du være sikker på en ærligt udmelding og sikkert også en ide til, hvad du skal gøre i stedet.

Githa Rasmussen
Karriererådgiver
www.githarasmussen.dk

Highfive til dig Rikke Dunne, fordi altså…HOLD NU OP… hvor er du en skrapsak til at formulere dig på skrift! Jeg fatter ikke, at du kan skrive så fint om vores tur på så mange måder… Jeg synes det er imponerende flot. 🙂

KÆMPE SKULDERKLAP og KRAMMER til dig!!!

Helle Schütten Johansen
Tegnestuen Helle for Helle
www.helleforhelle.dk

Rikke har hjulpet mig med at blive endnu mere skarp på ansøgning og CV

– melder mig gerne som formand for hendes fanklub – superwoman.

Jørgen Bangsgaard
Underviser 

Rikke har været en stor hjælp for mig i opstarten og driften af min digitale skole. Hun har været rigtig god til at planlægge markedsføringskampagner, skrevet blogsindlæg, styret min Facebook-side og hjulpet med hjemmesiden.

Disse ting hjælper Rikke fortsat med i min virksomhed, og det giver mig frihed til at fokusere på undervisningen af mine elever.

Jeg har også sat stor pris på sparring med Rikke i forbindelse med etableringen af Den Frie Digitale Skole. Rikke har en stor viden om iværksætteri, og en struktureret tilgang til at starte en virksomhed. Den viden har jeg været glad for at kunne få del i, da jeg startede min skole.

Har du brug for en hjælpende hånd i din virksomhed, så tag endelig fat i Rikke og lav en aftale om at få hendes assistance.

Anni Pilgaard Christiansen
Grundlægger, Den Frie Digitale Skole
www.denfriedigitaleskole.dk

Med 10 tommelfingre og meget lidt teknisk snilde, kom Rikke ind på det helt rigtige tidspunkt. 😍 Rikke er super empatisk, pædagogisk og dygtig. Hun guider dig, hvis det er det du vil have – eller tager over, hvis hjernen har en nedsmeltning 😇

Jeg har været så tryg ved at overlade alt til Rikke. Hun er så fair i pris, og jeg kan på det varmeste anbefale Rikke, hun er ganske enkelt en ener, den nørd du er nødt til at samarbejde med (altså på den gode måde ❤️).

De aller bedste anbefalinger fra mig.

Betina Drescher
Stressrådgiver og mindfulnessinstruktør
www.betinadrescher.dk

Jeg bruger Rikke som virtuel assistent, og jeg må sige, det er guld værd for mig at få andre øjne på. Både på min hjemmeside, mine onlinekurser og Facebook-side – Rikke ved simpelthen, hvad der skal til, og hun er god til at leve sig ind i virksomhedens situation. Prøv et samarbejde med Rikke. Du vil ikke fortryde det!

Grethe Tøttrup 
Translatør og tolk
www.grethetottrup.dk

Jeg bruger flere eksterne bureauer; bl.a. til website og Facebook-annoncering. Men der var for meget, som faldt mellem flere stole – især det tekniske brugte jeg unødig lang tid på.

Derfor fik jeg en virtuel assistent, og det er en kæmpe lettelse, at det lige præcis blev Rikke Dunne.

Jeg har mange gryder i kog, og min hverdag er blevet meget nemmere, fordi jeg kan sende de opgaver videre til hende, som jeg er ved at gå kold i, eller ikke har tid til at løse eller sætte mig ind i.

Hvis man skal lykkes med at udvikle sin forretning, er det vigtigt at fokusere på kerneopgaven.

Derfor er en virtuel assistent genialt til en lille virksomhed, og jeg har stor lyst til at anbefale Rikke Dunne. Men jeg gør det ikke. For så risikerer jeg jo, at der er andre, som løber med hende 😱

Birgitte Iversen
Kommunikationsrådgiver
www.retning.dk

”Jeg stiftede første gang bekendtskab med Rikke Dunne i forb. med et erhvervsnetværk.

Det blev hurtigt tydeligt for mig, at Rikke Dunne kunne hjælpe mig videre i min virksomhed.

Rikke Dunne har bistået mig i min virksomhed som sparringspartner i forhold til at bruge sociale medier og teknologier i det hele taget.

Det betyder, at Rikke i dag løbende arbejder for mig med udarbejdelse af landingspages, opsætning af onlineforløb og annoncer formidlet på de sociale medier.

Rikke arbejder hurtigt, kompetent og vedholdende med opgaverne.

I bonus får jeg hos Rikke altid hjælp til at ”holde snuden i sporet”, hvilket er med til at gøre hende til en meget støttende og omsorgsfuld samarbejdspartner.

Jeg kan kun give Rikke fine anbefalinger med i forhold til at støtte og aflaste mindre solovirksomheder, for hvem det ville tage alt for lang tid at gøre det, som Rikke klarer på få timer.”

Marianne Ubbe
Konsulent i Ledelsessparring, Stresscoaching & Teamudvikling. Master i Ledelse og Organisationsudvikling www.marianneubbe.dk

Jeg vil gerne anbefale Rikke fra Passion for Projekter. Hun har været til stor hjælp med både nyhedsbreve, hjemmeside og blog. Rikke er god at sparre med, når jeg har et enkeltmandsfirma. Og når det ikke lige er alt det tekniske bag hjemmesider, nyhedsbreve, osv. jeg er mester i.

Det var dejligt at kunne sige til Rikke, at nu flytter jeg min liste over i et andet system, og så klarede hun lige al det praktiske/tekniske for mig. Hvis jeg selv skulle gøre det, ville jeg skulle bruge rigtig mange timer på dette. Og jeg ville helt sikkert også have udsat det flere gange (overspringshandling 😊).

På den her måde får jeg tingene gjort, og jeg får ligesom en deadline for, hvornår jeg skal være færdig med mine input. Rikke holder en i hånden, og det er jeg rigtig glad for. 

De varmeste anbefalinger fra 

Helle Grotkær Nielsen
Synstræning Horsens
www.synstraening-horsens.dk

I forbindelse med mit mentorforløb hos Onlinehaj, fik jeg Rikkes hjælp til at sætte e-mail flow og landing-page op på min hjemmeside.

Tak for det meget fine arbejde og samarbejde, Rikke. Jeg er helt novice vedr. nyhedsbreve og freebie og har brug for hjælp. Du er meget kompetent og jeg har tillid til dig, så jeg tænker ikke væres samarbejde stopper her. 

Grete Heslou
Vane- og overspisningscoach, Kostvejleder med speciale i Sense
www.gretesunivers.dk