Det er sommerferie, og tiden er til refleksion, oprydning og afslapning.

Måske har du haft en hel del at se til op mod ferien – eller måske står du lige nu med en alen laaaaang to-do liste, som du ikke har fået vinget af.

I dit stille sind tænker du: Er der da ikke bare en, der lige kunne ordne det for mig?

Jo, det er der.

Det er faktisk det, jeg lever af: At hjælpe solobosser som dig til at opnå større overblik, få styr på markedsføringen, fungere som sparringspartner og bistå med alle tænkelige tekniske og administrative løsninger. 

Så du får mere tid til dine kunder – og måske også til dig selv.

I hvert fald slipper du for, at opgaverne hænger, og du ikke får det udbytte af din markedsføring, som du har brug for.

 

“Jeg udvidede min tid ved at hyre Rikke”

 

Du er slet ikke alene med to-do listen og behovet for en sparringspartner.

Læs idag, hvad Reg. Psykoterapeut, kropsterapeut og avanceret hypnotisør hos LiivsTerapi, Dorte Liiv Vilsgaard fortæller om sin oplevelse med mig som virtuel assistent på sidelinjen:

Dorte hjælper kvinder, der har været, eller er, i svære relationer (oftest med en narcissist) med at bryde deres mønstre og genvinde selvværd, så de kan indgå i sunde relationer.

Det har hun selv en personlig erfaring med:

“Af flere omgange har jeg stået med livskriser som kronisk sygdom (sclerose) fyret fra job, droppet af prinsen på den hvide hest og endt i et forhold med en narcissist, pga lavt selvværd. Det var mit livs turn around, og basis for, at jeg hjælper andre ud af deres smerte, så de igen kan mærke livet på den gode måde”.

Så Dorte har lange dage i klinikken og som hun siger:

“Som selvstændig er der 1.001 ting, der skal holdes styr på, og mange jeg gerne vil hjælpe. Det tager tid. Og tid er det eneste, vi ikke rigtig kan få igen. Så jeg udvidede min tid ved at hyre Rikke. Rikke har bla. hjulpet med med sparring, kampagner, blogindlæg, nyhedsbreve og ja.. hvad har hun snart ikke været inde over. Hun kender min virksomhed rigtig godt”. 

Er du selvstændig, kan du med stor sandsynlighed nikke genkendende til Dortes oplevelse. Når tiden er knap, er det svært at nå noget som helst konkret i din markedsføring, og så ryger din synlighed, og dermed din indtjening.

Det kan vi jo ikke have, så en løsning må findes.

 

Dorte Liiv Vilsgaard fra Liivsterapi.dk

 

Dortes løsning blev en virtuel assistent, og jeg er taknemmelig over, at valget faldt på mig. Og det har sine fordele med en hjælper på sidelinjen:

Det er trygt og rart at have Rikke at række ud til, hvis tiden er knap – eller jeg ikke lige kan knække koden til en kampagne. Hun ser det hele både udefra og indefra. Jeg ser Rikke som en kollega, jeg kan række ud til og sparre med.

Jeg er virkelig glad for at jeg tog imod Rikkes introtilbud, for jeg blev virkelig overrasket over, hvor meget hun kan nå. At jeg stadig kan genkende mig selv i det hun retter og tilskriver er så betryggende – og hvor rart et menneske hun er, er bare et ekstra gode i vores samarbejde.

Jeg synes, alle skulle have en Rikke”.

 

Du kan også få en Rikke

 

Det er overhovedet ikke besværligt at uddelegere nogle af dine mange opgaver til en virtuel assistent som mig.

Det kræver faktisk bare, at bestiller et klippekort, så har vi en snak om de opgaver, du ønsker hjælp til – og herefter udarbejder vi en plan, og går i gang.

 

Bestiller du klippekort i juli 2024 til opgaver indenfor kommunikation, markedsføring, formidling, tekster, teknik og vejledning, får du 3 timer oveni – uden ekstra omkostninger. 

 

Det gælder klippekort a 5 timer (du får 8 timer)

Det gælder klippekort a 10 timer (du får 13 timer)

Det gælder klippekort a 20 timer (du får 23 timer). 

 

Du kan tanke op på klippekort her