Synlighed er forudsætningen for at drive din virksomhed,

for ellers er der ingen, der opdager, at du er der

Hvad holder dig tilbage for

at brage igennem og være synlig?

Du ved godt, at det at drive en solo-virksomhed i høj grad handler om, at du skal være synlig. For når man kan se dig, så er det muligt for dine følgere at danne sig et indtryk af dig. At få en relation. 

Relationer skaber grundlaget for salg. 

Salg er afgørende for, at du har en virksomhed. 

Men øv, øv, øv – det er bare ikke så let, at stille dig frem og sige “Halløj – her er jeg!” 

Og det plager dig faktisk lidt.

For mens konkurrenterne åbenbart ikke har noget problem med at gøre opmærksom på sig selv, så kæmper du en brav kamp med mavepine, sved på panden og bankende hjerte bare ved tanken om at lave en lille video – eller du skriver udkast efter udkast til et nyhedsbrev for blot at kasserer det igen og igen, fordi “du har da ikke noget at sige, der kan interessere andre”.

Det, der holder dig tilbage fra at være mere synlig, er måske en række begrænsende overbevisninger, der fortjener at blive henvist til et mørkt sted, så du kan shine. ✨✨

Skal vi ikke snakke om, hvordan du kommer til det?!  

Synlighed handler om at turde blive set 

Får du lidt klamme håndflader, når du sætter dig til tastaturet for at lave blogindlæg, opslag på sociale medier eller for at skrive nyhedsbreve? 

Og mærker du en lille bitte smule misundelse, når du deltager på webinars og ser videoer af andre virksomhedsejere, der bare “kører med klatten” – og du tænker: Det gad jeg også godt kunne. 

Så husk: Det kan du!

Det handler om at turde. 

Du kan lære at finde mod. For din frygt eller ubehag for synlighed kommer et sted fra. Og det sted, kan vi finde frem til i et samtaleforløb, og gøre noget ved det!

 

Synlighedscoaching – hjælp til din (mentale) markedsføring 

Et coachingforløb af denne art, er for dig der 

😔Gemmer dig bag skærmen og ikke kan lide “at gøre væsen af dig”. 

😔 Som ikke synes, at du har noget at bidrage med, der kan interessere ret mange. 

😔Som har kriller i maven, små-stress og en dårlig smag i munden, når du trykker “send” på et nyhedsbrev, du har brugt timer på at skrive og endnu mere tid på at overveje.

 

Coschingforløbet er også for dig, der

😀 Er klar til at arbejde med din modstand mod synlighed, fordi du ved, at det vil være godt for din virksomhed. 

😀Er træt af at stå i skyggen af alle andre, og også gerne vil indtage din plads på synligheds-scenen – men på din facon og i et set-up, du er tryg ved.

😀 Er villig til at arbejde med dine “historier” og begrænsninger, så de ikke længere skal stå i vejen for din online synlighed. 

 

Kom med!  

Derfor kan et coachingforløb være en god løsning,

for at kunne arbejde på din synlighed

Du får indsigt i, hvorfor din synlighed er hæmmet

Vi skal have alle de begrænsende overbevisninger frem i lyset – for det er første skridt mod (mere)     online synlighed.

v

Du får hjælpe til at skabe nye støttende historier

Vi ser sjældent vores eget potentiale, og er gode til at “tale os selv ned”. Det stopper nu, hvor vi udskifter din “synligheds-snak” med en positiv historie.

Du får støtte til at tage de første/næste skridt på scenen

I fællesskab definerer vi, hvad du kan gøre, for at blive tryg ved at stå mere frem og stå mere ved dig selv og dit brand.

~

Du får værktøjer til at holde fast i dine successer fra forløbet

De gode indsigter, og det du har arbejdet med i forløbet, skal forankres i din hverdag, så synlighed bliver sjovt – og det får du hand-on tools til.

Er du klar?

Vi mødes online tre gange á en times varighed. 

Du bestiller og betaler dit forløb. Herefter kontakter jeg dig for aftale om, hvornår vi skal holde vores første session. 

De resterende 2 sessioner aftaler vi fra gang til gang, når forløbet er startet. 

​Sessionerne finder sted via Zoom. 

Pris: 1800 kr. ex. moms for alle 3 sessioner.

Mød din synlighedscoach

Det er mig, der er Rikke – Hej! 

Du kender mig nok mest som den praktiske gris, der roder og regerer i dit maskinrum, når du skal have ordnet nyhedsbreve, webtekster og andre praktisk ting vedr. online synlighed. 

Men faktisk har jeg også flere års erfaring som coach og positiv psykologi vejleder, og har tidligere haft egen coachingvirksomhed. 

Derfor ved jeg godt, hvad der er på spil. Både up front og inde bagved, når du battler med at finde modet og lysten til at stå frem og være dig og dit brand. Men al den synlighed, det kræver. 

Jeg har også værktøjerne til at få det til at ske. Det vil jeg gerne hjælpe dig med.