Strategi - at sætte og nå mål

Lær hvordan i 7 enkle trin
sociale medier

Sæt spot på din virksomhed og nå i mål med

dine indsatser med en klar strategi

 

En strategi hjælper dig til at nå mere i din virksomhed. 

Den bistår dig med at sætte konkrete og målbare mål for de ting, du gerne vil opnå.

Strategien er dit vigtigste værktøj, hvis du vil have en strømlinet virksomhed, som ikke baserer sig på tilfældigheder, men som kører efter en klar tilrettelagt plan, som du kan evaluerer på. 

Det er nemlig opskriften på at få succes. 

Jeg vil gerne vise dig, hvordan du i 7 lette trin, kan planlægge, gennemføre og evaluere din strategi. 

Lyder det godt?

Vil du lære det?

Strategikurset består af 7 trin

Der skal ikke mere end 7 lette trin til, at du står med en strategi i hånden, som gør det let at drive din virksomhed.

Som hjælper dig til at sige ja eller nej til de ting/tilbud/muligheder/ideer, der dukker op i årets løb.

Som gør, at du målrettet kan arbejde dig frem mod det, du ønsker dig for din virksomhed, og hvor der ikke er noget, der er overladt til tilfældighederne.

 

1. Grundlaget

På trin 1 arbejder du med vision, mission og værdier – kerneelementerne i grundlaget for din strategi.
Du lærer at udarbejde dit mission-statement og dit vision-statement, som er rammen om hele din strategi. På den måde har du altid et solidt basis at arbejde videre fra.

2. Målsætning og indsatsområder

Din vision og mission åbenbarer ikke sig selv. Du skal sætte mål for det, du vil arbejde frem mod, og i trin 2 gælder det om at identificere indsatsområder i din strategi og hvilke helt specifikke mål, du vil opnå gennem din strategi.
Det lærer du i trin 2.

 

3. Succeskriterier

Din strategi får ingen power, hvis du undlader at opsætte succeskriterier for dine strategiske indsatsområder. Derfor er det fokus i trin 3, hvor du får input til at være konkret med, hvad du vil opnå indenfor en given periode, og hvornår et indsatsområde er en succes.

4. Handling

Skriveri og overvejelser får ingen strategi i mål. Der skal også handling til – og på trin 4 skal du tage action. Du skal udarbejde en liste over de aktiviteter, du skal gennemføre for at nå dit mål for dit indsatsområde, for ellers mangler du det forkromede overblik over, hvordan du når i mål.

 

5. Tidsplan

Nu skal du blive bedste venner med din kalender. For uden en tidsplan, går ingen strategi i opfyldelse. På femte trin, skal du  afsætte tid i kalenderen, så du får opbygget en realistisk og gennemførlig plan for indfrielse af din strategi.

6. Resultater

Dette trin handler om, at du identificerer, hvilke konkrete, målbare og åbenlyse resultater, der er kommet ud af din strategiske indsats. Det er her, du ser, om din strategi er helt eller delvist indfriet og om dine succeskriterier er nået.

 

7. Evaluering

Syvende og sidste trin lærer dig at evaluere på din indsats, proces og resultater, sådan at du kan høste de gode resultater, og vide præcis, hvad der har virker godt – og hvor der er plads til optimering.

Arbejdsark

Processen har 7 dele og til hvert trin får du arbejdsark, der hjælper dig til at lægge en top tunet strategi. Du downloader arbejdsark til hvert trin, og benytter dem i dit arbejde med strategien planlægning, effektuering og evaluering.
Lettere bliver det ikke. 

Du tilmeldes samtidig Passion for Projekters nyhedsbrev, hvor du får tips til, hvordan du kan nå mere i din virksomhed,
få styr på din online tilstedeværelse – samt modtage lejlighedsvise tilbud.
Du kan let framelde dig igen, hvis det ikke er noget for dig.
Læs Persondatapolitik 

Praktisk 

Kurset er et online kursus i 7 trin. 

Du får adgang til alt materialet på samme tid, og kan arbejde med trinnene i dit eget tempo. 

Der er arbejdsark, refleksionsark, oversigtsark og vurderingsark, der gør dit strategiarbejdet konkret, let og til at gå i gang med. 

Kurset koster kun 523 kr. + moms.

Tilmelding er bindende. 

 

Du tilmeldes samtidig Passion for Projekters nyhedsbrev, hvor du får tips til, hvordan du kan nå mere i din virksomhed,
få styr på din online tilstedeværelse – samt modtage lejlighedsvise tilbud.
Du kan let framelde dig igen, hvis det ikke er noget for dig.
Læs Persondatapolitik 
}

Du når mere med en strategi

Med en strategi når du mere i din virksomhed, for du har ingen svinkeærinder, detours, hovsa-løsninger eller tager tilfældige beslutninger. Du får altså mere tid med en strategi, fordi du går den lige vej mod målet.

Du får ro i maven med en strategi

Det er trygt at drive din virksomhed med en strategi. Du ved nemlig altid hvad du skal – og hvorfor. Strategien giver et dejligt overblik, som gør at du kan have helt ro i maven.

i

Du har større mulighed for at få succes med en strategi

Al fornuft og forskning peger på, at planer virker. Det gør de, fordi de let og elegant viser dig, hvad du skal. Med en strategi er du mere målbevidst og opmærksom, og det er vejen til at drive en succesfuld virksomhed – uden tilfældigheder.

Mød din underviser

Det er mig, der er Rikke. Jeg er virtuel assistent, og din underviser på online kurset.

Jeg hjælper soloselvstændige og små virksomheder, der har brug for en håndsrækning i det daglige – særligt indenfor administration og online kommunikation, men også planlægning og målsætning.

Alt for mange solobosser får ikke det optimale ud af deres virksomhed, fordi der er for mange tilfældige “løsninger”, som ikke er bundet op på et solidt fundament af vision og mission og sat i system i en strategi.

Det synes jeg er synd, og derfor vil jeg gerne give mit bud på, hvordan du kan arbejde med strategi – uden det bliver alt for langhåret og kedeligt.

Metoden i de 7 trin, som jeg lærer dig på kurset, er den samme jeg selv benytter. Og jeg lever godt og trygt i min forretning. 

Hilsen Rikke

 

Du tilmeldes samtidig Passion for Projekters nyhedsbrev, hvor du får tips til, hvordan du kan nå mere i din virksomhed, få styr på din online tilstedeværelse – samt modtage lejlighedsvise tilbud. Du kan let framelde dig igen, hvis det ikke er noget for dig.
Læs Persondatapolitik