Soloboss Broadcast

Interviewserie for dig, der er chef i egen biz

Soloboss Broadcast har fokus på livet som selvstændig – og giver dig input og viden til din solobiz.  

Soloboss Broadcast er en interviewserie med fokus på livet som soloselvstændig. Hver måned interviewes en soloboss ud fra et emne, og udsendelsen kan du se her på siden, når den udkommer den tredje tirsdag i hver måned.

Formålet med serien er at give dig input og viden til din solobiz som du kan anvende efter udsendelsen.

Soloboss Broadcast er et videointerview – og du kan derfor se udsendelsen lige når det passer ind i din kalender – og når du har tid og lyst.

Vil du holde dig opdateret på, hvornår næste interview udkommer, så følg med på Facebook eller Instagram

 Fra soloboss til soloboss

Er du selvstændig, så ved du, at det kan være svært at få tid til kurser, uddannelse og indsamling af ny viden. For du skal jo passe din virksomhed, og kalenderen levner ikke altid plads til, at du kan tage et par dage ud til at samle inspiration.  

Men det behøver du heller ikke, for med SoloBoss Broadcast kan du få viden lige til din mailboks.  

Interviewserien er viden og input til dig – fra soloboss til soloboss. Du hver måned input til et emne, som er omdrejningspunktet for interviewet.  

Derfor skal du se Soloboss Broadcast

Du får input og viden, som du kan bruge i din egen virksomhed – uden du behøver at forlade den og dine kunder.

Du får inspiration og indblik i, hvad andre solobosser arbejder med og er eksperter i. Alt sammen noget, du også kan blive klogere på og indarbejde i din virksomhed.

Du kan se udsendelsen lige når du har tid og lyst – du får nemlig adgang til interviewet når det udkommer.

Broadcast oversigt

 

Herunder kan du se, hvilken soloboss, der skal interviewes. 

 

Strategi og RETNING

Soloboss Broadcast – juni 

Emne: Sådan starter du et lokalt netværk for solobosser

Netværker og hundeinstruktør, Vivian Pedersen, fortæller i interviewet om, hvordan hun har startet sit eget netværk for soloselvstændige. Du får masser af gode råd og anvisninger til, hvordan du kan gøre det samme. 

Strategi og RETNING

Soloboss Broadcast  

Emne: Nå dine virksomhedsmål med powerful planlægning

Businessmentor og forretningsudvikler, Birgitte Feldborg, deler i denne Soloboss Broadcast 5 essentielle områder, du skal mestre, for at kunne nå de mål du ønsker for dig og din virksomhed. 

 

Strategi og RETNING

Soloboss Broadcast 

Emne: Logo og visuel identitet for virksomheder

Illustrator og grafiker Michael Løhde fortæller i denne udgave af Soloboss Broadcast, hvor stor betydning et logo har for din virksomhed – og hvordan logoet kun er en del af det samlede brand, du som soloboss bør bygge op om din virksomhed.

Strategi og RETNING

Soloboss Broadcast  

Emne: Lær de 6 trin at kende, der skaber mål og RETNING for din virksomhed

Birgitte Iversen fra RETNING giver dig opskriften på, hvordan du skaber en strategi for din virksomhed, der virker. Her får du indblik i 6 trin, der lægger retningen for din virksomhed samt hvordan du når i mål med dine tiltag.

Soloboss Broadcast 

Emne: 3 forudsætninger for at få succes med Personlig Effektivitet.

Rikke Bech Skougaard fra Hybjerghus Optimering deler de 3 vigtigste forudsætninger for, at du kan opnå Personlig Effektivitet. Og det er vigtigt, hvis du gerne vil nå mere i din virksomhed og få ting fra hånden – samtidig med, at du har overblik og overskud, når dagen er gået.

 

Soloboss Broadcast 

Emne: 5 ting du skal overveje, når du skal have ny hjemmeside.

Jette Drøger fra Websitterservice fortæller dig om de 5 vigtigste ting, du skal tænke over, hvis du drømmer om en ny hjemmeside – også hvis du skal relancere din side. 

Hej – jeg hedder Rikke, og jeg er din interview-vært

 

Som soloboss’er har vi travlt – der er mange ting, som vi skal forholde os til, når vi driver egen virksomhed.

Det er dog vigtigt at holde dig ajour med nye tendenser, samle viden om emner, som er gode at kende til for dig og din virksomhed – samt få nye input på ting, som du måske går og tænker på, hvordan hænger sammen. 

Med Soloboss Broadcast vil jeg gerne give dig en let mulighed for at opnå viden og indsigt i en række emner, som præsenteres af en anden soloselvstændig. 

 

Jeg ser frem til at byde dig velkommen!

Hilsen Rikke