Soloboss Broadcast

Interviewserie for dig, der er chef i egen biz

Soloboss Broadcast har fokus på livet som selvstændig – og giver dig input og viden til din solobiz.  

Soloboss Broadcast er en interviewserie med fokus på livet som soloselvstændig. Hver måned interviewes en soloboss ud fra et emne, og udsendelsen kan du se, når du tilmelder dig udsendelseslisten. 

Formålet med serien er at give dig input og viden til din solobiz – hvorfor der også er mulighed for, at du kan stille spørgsmål til månedens tema/interviewperson, som så indgår i interviewet. 

Soloboss Broadcast er et videointerview – og du kan derfor se udsendelsen lige når det passer ind i din kalender – og når du har tid og lyst. Husk blot at skrive dig på listen, så det er muligt at sende dig link til interviewet.

 Fra soloboss til soloboss

Er du selvstændig, så ved du, at det kan være svært at få tid til kurser, uddannelse og indsamling af ny viden. For du skal jo passe din virksomhed, og kalenderen levner ikke altid plads til, at du kan tage et par dage ud til at samle inspiration.  

Men det behøver du heller ikke, for med SoloBoss Broadcast kan du få viden lige til din mailboks.  

Interviewserien er viden og input til dig – fra soloboss til soloboss. Du hver måned input til et emne, som er omdrejningspunktet for interviewet.  

Og du tilmelder dig bare udsendelseslisten, så går det helt automatisk. Det koster intet andet end din email.

Derfor skal du se Soloboss Broadcast

Du får input og viden, som du kan bruge i din egen virksomhed – uden du behøver at forlade den og dine kunder.

u

Du har mulighed for at stille spørgsmål til månedens interviewperson, så du kan få svar på netop det, du gerne vil ift. månedens emne.

Du kan se udsendelsen lige når du har tid og lyst – du får nemlig linket til interviewet tilsendt, og der er ikke en udløbsdato. 

Sådan foregår det  

  

Hver måned møder du en ny interviewperson i Soloboss Broadcast – og det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig udsendelseslisten. Så får du interviewet leveret til din mailboks på udgivelsesdagen, som er den 3. tirsdag i måneden.

Jeg vil hver måned offentliggøre emnet og interviewpersonen for den kommende Soloboss Broadcast, og du har mulighed for at stille spørgsmål til personen og emnet. Det gør du ved at skrive en kommentar i de opslag som kommer på Facebook, Instagram eller LinkedIn – eller ved at sende en mail til info@passionforprojekter.dk 000

Så let er det.  

Broadcast oversigt

 

Herunder kan du se, hvilken soloboss, der skal interviewes. 

 

Soloboss Broadcast – Januar

Udkommer tirsdag den 19. januar 2021

Emne: 5 ting du skal overveje, når du skal have ny hjemmeside.

Jette Drøger fra Websitterservice fortæller dig om de 5 vigtigste ting, du skal tænke over, hvis du drømmer om en ny hjemmeside – også hvis du skal relancere din side. 

Har du spørgsmål om det, at få en ny hjemmeside, så skriv til info@passionforprojekter.dk så tager jeg spørgsmålet med til Jette, når jeg interviewer hende. Skriv gerne “Soloboss Broadcast spørgsmål” i emnelinjen.

Tilmeld dig Soloboss Broadcast med Jette Drøger her: 

Navn:
E-mail:

Du tilmeldes samtidig Passion for Projekters nyhedbrev, hvor du får tips til, hvordan du kan nå mere i din virksomhed, få styr på din online tilstedeværelse – samt modtage lejlighedsvise tilbud.
Du kan let framelde dig igen, hvis det ikke er noget for dig.
Læs Persondatapolitik 

Hej – jeg hedder Rikke, og jeg er din interview-vært

 

Som soloboss’er har vi travlt – der er mange ting, som vi skal forholde os til, når vi driver egen virksomhed.

Det er dog vigtigt at holde dig ajour med nye tendenser, samle viden om emner, som er gode at kende til for dig og din virksomhed – samt få nye input på ting, som du måske går og tænker på, hvordan hænger sammen. 

Med Soloboss Broadcast vil jeg gerne give dig en let mulighed for at opnå viden og indsigt i en række emner, som præsenteres af en anden soloselvstændig. 

 

Jeg ser frem til at byde dig velkommen!

Hilsen Rikke