Soloboss Broadcast

6 trin du skal kende for at skabe mål og RETNING i din virksomhed
Strategi og RETNING

6 trin, der hjælper dig til at udarbejde
en strategi i din virksomhed 
   

Birgitte Iversen fra RETNING er specialist i strategi og kommunikation. Hun hjælper virksomheder med at finde den rigtig retning og skabe kommunikation, der virker. 

I en travl hverdag, er der mange virksomheder, der ikke får prioriteret at få lagt en grundig strategi, få den skrevet ned og gennemgået de trin, der skal hjælpe med at holde fokus på målet.

Strategi behøver dog hverken at være svært eller specielt tidskrævende. Følg opskriften på 6 trin, som Birgitte deler i denne udgave af Soloboss Broadcast – og du kan have en klar strategi inden længe.

Se udsendelsen her

Du ved godt, at det ville være smart at få skrevet din virksomhedsstrategi, men der er noget, der holder dig tilbage. 

Måske synes du det er svært, du ved ikke hvor du skal starte, og hvad du skal svare på for at komme i mål med din strategi. 

Det kan være du tænker, at en strategi hæmmer din kreativitet og låser dig fast. 

Når en virksomhed ikke har en strategi, er der fare for at du som ejer, spilder både tid, penge og indsats, så derfor er det en rigtig god ide at få udarbejdet din strategi – og i udsendelsen her, lærer du hvordan. 

OBS: Kan du ikke se videoen i denne sektion, er det fordi du ikke har accepteret cookies på siden. Tøm dine browserdata, gå ind på siden her igen, accepter cookies. Eller se videoen på Youtube

Links

 

Find Retning 

Få Birgittes nyhedsbrev 

Se mere om SWOT modellen  

 

Mere Soloboss Broadcast 

Hver måned udkommer en ny udsendelse af Soloboss Broadcast, der giver input og viden til dig, der er chef i egen biz. 

Følg med og vær med! 👇👇