SEO-pakker

I samarbejde med virtuel assistent med speciale i SEO, Nicola Tinsfeldt, tilbyder jeg mulighed for at optimere din hjemmeside gennem søgemaskineoptimering. 

SEO er disciplinen i at skabe succes med din markedsføring på den lange bane – nemlig at optimere din hjemmeside til at skaffe dig synlighed og kunder.

SEO består i at gøre din hjemmeside søgbar via søgemaskiner som Google – og til det kræver der nogle indsatser. 

Dem får du hjælp til her. 

 

Mød din virtuelle SEO-assistent

Her har du Nicola, som tager din hjemmeside under kærlig, konkret og SEO venlig behandling, når du bestiller SEO pakke via Passion for Projekter.

Nicola driver virksomheden Tinsfeldt.dk, hvor hun hjælper selvstændige til større synlighed gennem søgemaskineoptimering.

Passion for Projekter og Tinsfeldt.dk har et super godt samarbejde, hvor vi sammen styrker din markedsføring – det sikrer dig kompetent rådgivning og konkret assistance til din marketing.  

Se SEO-pakker her 

Sådan foregår det

Ønsker du at styrke din synlighed og din hjemmesides performance, så du får mere synlighed og bliver lettere at finde for nuværende og nye kunder?

Så kan du vælge en af ovenstående 3 pakker.

Du starter med at kontakte mig her.

Så får vi en snak om dine behov, og du taler med Nicola om den videre plan, indhold, deadline og mål med din SEO indsats. Herudfra vælger du pakken – betaler, og arbejdet går i gang.