Zoom Samtalesalon

Let's talk business

Samtalesalonen er stedet, hvor vi går i dialog

om de emner, der fremmer din virksomheds online synlighed og styrker dit netværk. 

En gang om måneden byder jeg velkommen til Zoom Samtalesalon – et dialogforum for dig, der er soloselvstændig eller har en lille virksomhed.

I samtalesalonen taler vi om de emner, der er vigtige for dig at kende til, hvis du gerne vil være synlig online med din virksomhed. 

Det er også her, du kan stille spørgsmål, hvis der er noget omkring online tilstedeværelse, du ønsker at få vendt. 

Og så er samtalesalonen også stedet, hvor du kan styrke dit netværk via dialog med andre, der som dig arbejder i egen virksomhed. 

Det hele finder sted på Zoom – og du er hjertelig velkommen. 

Let’s talk business

& network

Når du er soloselvstændig eller ejer af en mindre virksomhed, har du sandsynligvis ikke et hav af kollegaer siddende lige ved siden af dig til hverdag.

Du er mest alene om din virksomhed og de beslutninger og spørgsmål, som opstår i den sammenhæng. 

I Passion for Projekters Samtalesalon taler vi om din virksomhed og de ting det indebærer at drive den. Vi snakker om, hvordan du kan blive mere synlig online og vi skaber et fællesskab til erfaringsudveksling. 

Salonen er åben en gang om måneden, og der vil til hver salon knytte sig et tema, hvor jeg giver en kort præsentation. Herefter er ordet frit: Stil spørgsmål, bidrag med input og knyt netværk. 

Varighed er 1 time pr. gang. Det forgår online via Zoom.

Det koster ikke noget at deltage, men jeg beder om at få din mailadresse, så jeg kan sende dig linket til Zoom-platformen, så du kan deltage.

Fordele ved at være med i samtalesalonen

Du får viden om online synlighed og markedsføring samt de mange emner, der knytter sig til at være tilstede online. 

w

Du får et online forum, hvor du kan stille spørgsmål og dele erfaringer med andre selvstændige.

f

Du får mulighed for at danne og styrke dit netværk, og blive en del af et fællesskab, hvor vi støtter og hepper på hinanden.

Deltag når du kan 

 

Zoom samtalesalon er et månedligt input, som du kan være med til, hvis du har tid og lyst.

Du er ikke forpligtet til at (men må gerne 😉) deltage i hver samtalesalon. 

Du deltager ved at skrive dig på listen til de saloner, du vil være med til. Så sender jeg dig linket til Zoom-platformen, så du kan logge ind, når samtalesalonen starter. 

Let’ go! 

Bemærk: Samtalesalonen optages ikke, så der er ikke mulighed for at se genudsendelse. Derfor varierer jeg tidspunktet på dagen, hvor samtalesalonerne afholdes, så flest muligt kan være med. 

 

Temaer i Zoom Samtalesalon

Her kan du se temaer, datoer og tidspunkter for samtalesalonerne, og du kan skrive dig på deltagerlisten

 

Samtalesalon – Oktober 

Onsdag den 6. oktober kl. 13.00

Tema: Jule- og adventskalendere i din virksomhed 

Mange små virksomheder benytter julen til at få opgraderet nyhedsbrevlisten ved hjælp af en adventskalender eller en julekalender.

Hvis du går i tanker herom, så kom med, når vi i dagens samtalesalon ser på advents- og julekalendere, for du skal til at planlægge dit indhold og markedsføringen nu, hvis du skal være klar til advent og jul. 

 

Du tilmeldes samtidig Passion for Projekters nyhedbrev, hvor du får tips til, hvordan du kan nå mere i din virksomhed, få styr på din online tilstedeværelse – samt modtage lejlighedsvise tilbud.
Du kan let framelde dig igen, hvis det ikke er noget for dig.
Læs Persondatapolitik 

Samtalesalon – November 

Onsdag den 3. november kl. 17.00

Tema: Planlægning

Et nyt år banker på, og tiden er inde til at du gør dig tanker om, hvad året skal bringe i din virksomhed. Vi taler om planlægning, og ser på mål og online markedsføring anno 2022.

 

Du tilmeldes samtidig Passion for Projekters nyhedbrev, hvor du får tips til, hvordan du kan nå mere i din virksomhed, få styr på din online tilstedeværelse – samt modtage lejlighedsvise tilbud.
Du kan let framelde dig igen, hvis det ikke er noget for dig.
Læs Persondatapolitik 

Samtalesalon – December 

Onsdag den 1. december kl. 10.00

Tema: Kanvaskald

Salg er en forhadt disciplin blandt mange selvstændige, og lige så mange tænker at kanvaskald (salgsopkald til potentieller kunder/samarbejdspartnere) er total no go. Bare tanke giver sved på pande og bankende hjerte. 

I årets sidste samtalesalon vil jeg give dig et par tips til kanvaskald, hvis du overvejer at gå i gang – eller blot er nysgerrig på begrebet.

Jeg giver dig det ene mentale trick, der kan gøre, at du ikke opfatte kanvaskald som “klamt salgsarbejde”. 

 

Du tilmeldes samtidig Passion for Projekters nyhedbrev, hvor du får tips til, hvordan du kan nå mere i din virksomhed, få styr på din online tilstedeværelse – samt modtage lejlighedsvise tilbud.
Du kan let framelde dig igen, hvis det ikke er noget for dig.
Læs Persondatapolitik 

Hej – jeg hedder Rikke, og jeg er din salon-vært

 

Jeg er virtuel assistent og hjælper soloselvstændige med online kommunikation. Ikke bare hvordan det kan gøres, men også med at få det gjort. 

Jeg skriver blogs og nyhedsbreve, sætter det tekniske op. Formulerer hjemmeside-tekster og hjælper med bøger, e-bøger, freebies og megen anden formidling. 

Derudover hjælper jeg med projektstyring og administrative opgaver. 

I denne serie af samtalesaloner, der finder sted på Zoom, vil jeg gerne – i samspil med dig – inspirere, give input og netværke. Jeg vil gerne dele erfaringer og svare på spørgsmål om emnerne i samtalesalonerne. 

Jeg håber du er frisk på at være med, og klar til at dele dine erfaringer, så vi kan sparre – soloboss til soloboss – i et dialogforum, der giver værdi og kontakter på tværs af fagligheder. 

Jeg ser frem til at byde dig velkommen!

Hilsen Rikke