Da jeg startede min virksomhed, planlagde jeg en tretrins-model, som jeg har tænkt mig at følge.

Den ser sådan ud:

 

 

I første trin havde jeg (og har jeg stadig) fokus på at danne netværk, gøre mig og virksomheden synlig samt opstarte kunder i virksomheden.

I andet trin har jeg haft mest fokus på at levere varen for de søde af jer, som køber ydelser og klippekort hos mig. 🙏 Samt holde min online synlighed ved lige. I denne fase har jeg levet af min virksomhed og forsørget min familie.

I tredje trin, hvor jeg er nu, er mit fokus at vækste min virksomhed, samtidig med at jeg holder trin 2 ved lige. Tredje trin er vigtig i forhold til dagens budskab.

For hvordan vækster man sin virksomhed?

 

Vækst handler om økonomisk supplement

 

For mig handler vækst af virksomheden om at fortsætte med det, der virker.

Og så koble elementer på, der bliver et supplement til mine faste ydelser.

Det samme kan gælde for dig.

Et af de elementer, der skal supplerer min indtægt er digitale ydelser.

 

Sådan kan online kurser vækste din virksomhed

 

Online kurser, online forløb, masterclasses, workshops, webinars – ja, de digitale produkter har mange navne og kan bestå af mange ting.

Fælles for dem er dog, at du langt hen af vejen kan automatisere dem, og dermed give dine kunder mulighed for at arbejde på egen hånd med emner, øvelser, viden uden at du behøver at være fysisk tilstede. 

Og det er der den ene vækst-mulighed ligger. Du kan tjene flere penge, fordi du kan have en kunde, som du hjælper fysisk – mens flere andre af dine kunder arbejder med et online produkt på samme tid.

Det er jo smart 😄

Den anden vækst-mulighed ligger i, at du kan supplere dine faste, fysiske eller 1:1 ydelser med digitale produkter, så du kan øge din indtjening.

Og det er forudsætningen for at vækste din virksomhed.

 

Vil du også have et digitalt produkt?

 

Er du klar til at vækste din virksomhed og skabe et økonomisk supplement til dine faste ydelser, så gå i gang med at digitalisere den del af din viden, som du kan formidle i et online set-up.

Det vil jeg gerne hjælpe dig med – book en afklarende samtale, så er du snart i gang med at skabe online ydelser, som kan vækste din virksomhed.