Webinar: 8 tegn på, at du har brug for hjælp i din solo-virksomhed

Og 3 eksempler på andre, der har gået vejen før dig

Du har travlt, og er ved at nå til et breaking-point,

hvor du bliver nødt til at forholde dig til,

om du skal have hjælp i din virksomhed

 

Der er mange ting, du skal holde styr på i din karriere som solo-selvstændig. Og ind i mellem kan du godt få lidt sved på panden over det alt sammen.

Måske er du begyndt at miste overblikket, og får skubbet nogle opgaver så langt, at du må løse dem om natten, i weekenden eller sent om aftenen, for at nå dem. Og ferie, det ord har du næsten glemt betydningen af.

Du er begyndt at føle dig træt – og i dit stille sind ved du godt, at det ikke kan fortsætte. Du skal finde noget hjælp – eller du skal omorganiserer din virksomhed, så du kan arbejde mindre.

I værste fald ligger du måske vågen om natten og frygter, at du må lukke hele butikken, fordi der ikke er timer nok i døgnet til alt det, du skal nå. 

Din udfordring er genkendelig. Sådan har mange af os solobosser det.

Det er ikke ualmindeligt. Det er heller ikke holdbart! 

⭐ Kom med på webinar og få 8 tegn på, at du har brug for hjælp i din virksomhed.

 

⭐ Få også en løsningsmodel for, hvordan det kan lade sig gøre at arbejde mindre, have fokus på din kerneopgave og trives som soloselvstændig – uden at ansætte, få praktikanter eller slide dig selv op.

 

Mød 3 andre, der har gået vejen før dig, og bliv inspireret af deres personlige historie om at benytte sig af ekstern hjælp i virksomheden.

Mød 3 selvstændige, der fortæller om deres overvejelser og valg ift. at benytte en virtuel assistent

 

På webinaret kan du møde 3 seje soloselvstændige, der fortæller om deres overvejelser og baggrunde for at vælge en virtuel assistent til deres virksomheder. 

De har gået vejen før dig – og de svarer gerne på spørgsmål, du måtte have.

Mød Githa Rasmussen

Karriereloop

Githa er karriererådgiver, LinkedIn ekspert og grafisk facilitator.

Hun hjælper dig, der ønsker at skabe lige præcis den karriere og det arbejdsliv, du drømmer om – uanset om du går efter nyt job eller efter mere arbejdsglæde i det job, du har.

 

Mød Dorte Liiv

Liivsterapi

Dorte er psykoterapeut, kropsterapeut og hypnoterapeut. 

Hun hjælper kvinder med at føle sig elsket indefra og udefra, så de får mere overskud og energi samt tilbyder hjælp til at bryde negative familiemønstre og styrke dit selvværd med refleksionsøvelser, viden og værktøjer. 

 

Mød Birgitte Iversen

RETNING

Birgitte er tekstforfatter og kommunikationsrådgiver.

Hun hjælper ledere og medarbejdere, som vil forbedre deres virksomheds kommunikation og optimere virksomhedens salg og synlighed. Det gør hun gennem undervisning, rådgivning og som konsulent.

Praktisk 

Webinaret blev afholdt den 1. marts 2022.

 

 

Mød din webinar-værtinde

Det er mig, der er Rikke. Jeg er virtuel assistent, og din værtinde på webinaret den 1. marts.

Jeg hjælper soloselvstændige og små virksomheder, der har brug for en håndsrækning i det daglige – særligt indenfor administration og online kommunikation, f. eks. nyhedsbreve, blogs, webtekster, sociale medie-opslag mv. 

Jeg har en fortid som selvstændig stresscoach – inden jeg blev virtuel assistent. Jeg kender alt for godt bagsiden af medaljen, når selvstændige tror de skal alting selv. Der kommer en høj pris at betale, når alle opgaver hvilker tungt på dine skuldre. 

Derfor er jeg passioneret om at udbrede kendskabet til de tegn, du skal holde øje med, og som tyder på, at tiden er inde til, at du bør få hjælp i din virksomhed. 

Dem fortæller jeg dig om på webinaret, hvor du også får mulighed for at møde 3 af mine søde kunder, der deler deres historie. 

Hilsen Rikke

 

Rikke Dunne - virtuel assistent