forløb med Ubbe & Dunne

MIGHT THERE BE

ANOTHER WAY

(Hint: Ja)

Sådan lærer du at indrette dit liv med mindre stress og større trivsel 

– også selvom du lige nu tænker, at det er helt umuligt (men; det er det slet ikke!) 

 

forløb for dig, der er klar til at indtage førersædet i eget liv,
og skabe den tilværelse, som virker for dig

Ja! Tænk engang – det er faktisk muligt.
Og vi er her for at lære dig det.

Kan du genkende dette:

 

⚠️ Du sover for lidt og for dårligt – hvis du da i det hele taget sover. For måske ligger du vågen og kaster dig rundt i sengen i en uendelighed, for blot at finde ud af, at du heller ikke denne nat finder nogen hvile.

 

⚠️ Du ved godt at du burde bevæge dig, men uge efter uge går, hvor tanken om cyklen, løbeskoene og medlemskortet til motionscentret martrere dig mere og mere – mens kilo efter kilo lister sig ind på dig og gør dig ked af det og trist.

 

⚠️ Du har hørt om det her med at tænke positivt og se det gode i livet, men sandt at sige er du lige ved at br***e dig over det, for du forstår bare ikke, hvordan i alverden det kan læres at være mere positiv, når nu livet er som livet er – og du ærlig talt ikke synes, der er meget at råbe hurra for.

 

⚠️Hold nu kaje, hvor ville det være rart nogle gange at være “ligeglad” – ikke at tage alting ind og overanalysere på det, så du mister både søvn, dit gode humør og værdifuld tid. Tid, som du kunne have brugt på så meget andet end at rette andres fejl, lave om på det som ikke er godt nok (for dig), tage en ekstra tørn eller stå med hele ansvaret selv (fordi du jo er den, der bedst kan gøre alting).

 

Og hvad med det her, lyder det bekendt? 

 

⚠️Du føler, at du konstant er omgivet af mennesker. Det levner dig absolut ingen tid til dig selv. Du savner i den grad at lukke døren og være dig selv, og bare smide benene op og slappe af.

 

⚠️Du arbejder alt for meget. Det går ud over dem derhjemme, som er utilfredse og kede af dit manglende nærvær. Eller du klarer dig ikke så godt på arbejdet, fordi du er bekymret for ting i hjemmet og din familie, som ser ud til ikke helt at trives. Balancen mellem arbejde og fritid er væk, og det gør nas.

 

⚠️Du har fuldstændig mistet overblikket over, hvad der er vigtigst og hvorfor. Din mailbox er ude af kontrol, dine opgaver består af tilfældig brandslukning og egentlig har du følelsen af, at du arbejder konstant uden at nå en disse.

 

⚠️ Du ved godt, at du må gøre noget, for det er slet ikke holdbart, sådan som du har det nu; men du er i syv sind om, hvordan i alverden det skal lade sig gøre. 

 

Med andre ord: 

Du har et brændende ønske om at tage skeen i den anden hånd, og skabe en anden tilværelse, end den du har nu 

 

Det kan faktisk lade sig gøre!

Og i virkeligheden er det knap så svært, som du måske tror.

Lad os vise dig hvordan

Vi har sammensat et kursus på 8 moduler,
der giver dig løsningen på alle udfordringerne, og det kan du få fingre i lige nu

Vi giver dig 8 genveje til det liv, du drømmer om

Det liv, hvor:

💛 du selv bestemmer, hvad du siger ja eller nej til

💛 du har styringen i dit liv og du sætter kursen – i stedet for at blive hevet rundt i manegen af andres dagsordener, forventninger og ønsker

💛 du tager bedre hånd om dig selv med egenomsorg, alenetid, søvn og motion, fordi du ved, at det er grundstenene for det gode liv

💛 du har ændret dit mindset fra at være begrænsende og hæmmende til at være støttende og positivt – fordi du har lært hvordan og hvorfor det er afgørende for at få succes med din nye livsvej

💛 du har lært at stoppe overtænkning, tankemylder og petitesser, som i det store billede ikke betyder noget særligt, men som påvirker din trivsel negativ 

💛 du endelig har fået styr på prioriteterne, værdierne og rækkefølgen i dine gøremål 

💛du har fundet en balance, der levner dig plads til at leve livet uden stress, jag, underskud og frustration

💛 du har taget et bevidst valg om, at NU skal det være. Nu vil du leve på en mere hensigtsmæssig måde, hvor der er plads til hele dig og det, du ønsker.

KURSETS INDHOLD
The other way

At skabe en anden levevis handler om 8 elementer, der tilsammen hjælper dig til at opnå trivsel og mindre stress.

Søvn

På dette modul ser vi på søvnens dobbelte betydning for stress og stresslindring. Du får gode råd til, hvordan du får en bedre søvn, og indblik i de ting, der er absolut no go – og som du aldrig må gøre, hvis du vil fremme din søvn.

Motion

Du har al den viden, der skal til for at leve et fysisk sundt liv. Du ved udmærket, at motion skal være en integreret del i dagligdagen på lige fod med mange andre ting, du skal nå i en travl hverdag. I dette modul får du hjælp til at omsætte din viden til handling.

Mindset

Dine tanker kan være enten din bedste ven eller din værste fjende. Vigtigheden af at have styr på dit mindset og at oparbejde en bevidsthed om støttende overbevisninger er fokus i dette modul. Tanker stresser, og derfor skal du lære at spotte og ændre de tanker, der ikke gavner dig.

PYT

Det lille ord med den store betydning. At PYT’te handler om at være proaktivt. Det vil sige at skærme dig selv for stressende elementer, inden de gør skade. Hvordan du oparbejder en mere PYT-venlig tilgang til stressende oplevelser, ser vi på i dette modul.

Alenetid

Alenetid handler om at turde være i selskab med sig selv og de tanker, der popper op, når dine tanker kan få ro til at vandre uden mål og forudbestemt retning. I en travl hverdag glemmer vi ofte at lytte til os selv og vores krop, det er denne aktive lytning, dette modul skal hjælpe dig til at få indarbejdet i din tilværelse.

Work-life balance

Balancen mellem arbejdslivet og privatlivet er med det grænseløse arbejde under voldsomt pres. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at du lærer at skabe ligevægt. På modulet her får du gode råd til at skabe den eftertragtede balance.

Prioritet

I vores moderne verden er der mange dagsordener, som vi mere eller mindre bevidst forsøger at imødekomme. Vi arbejder for at have et godt familieliv, vil gerne lykkes med vores studier og arbejdsliv. De sociale medier appellerer til os 24/7 og vi ønsker også gerne tage os lidt godt ud og opleves som festlige mennesker at være sammen med. Dette modul handler om at vælge til og ikke mindst vælge fra for derigennem at øve sig i at være hovedarkitekt i eget liv.

Selvledelse

En forudsætning for at lede sig selv er at kende sig selv. Hvad er det, jeg gerne vil? Hvad vil jeg ikke. Hvad er min styrkesider, og hvad er mine udfordringer? Ja, spørgsmålene er mange, når vi går på opdagelsesrejse på de indre linjer. 

Hvem er kurset for 

Kurset er ikke for alle, men det er for dig, der

 

🖤 har indset, at der skal andre boller på suppen,
hvis ikke du skal miste overblikket over dit liv

🖤 er klar til at investere tid og energi i at finde den rette vej i dit liv – hvor du bestemmer, og hvor du sætter kursen

🖤 er motiveret for at skabe positiv forandring
– og ved, at det kun sker gennem handling

🖤 er mere end klar til at få viden, værktøjer, input og vejledning til,
hvordan du får skabt den tilværelse, du ønsker

🖤 er indforstået med, at forandring kræver øvelse, og som vil arbejde aktivt med det materiale, du modtager i kurset

🖤 er opsat på at finde ud af hvordan du går fra at tænke “Might there be another way” til faktisk at definere og udleve “your way”

EFTER DU HAR GENNEMFØRT KURSET

💎 vil du have alle forudsætningerne for at skabe forandring på de 8 afgørende områder af livet, som vi har præsenteret dig for  

💎 have den viden og de værktøjer, der skal til for at skabe transformationen 

💎 være klædt på til, ikke bare at designe din nye tilværelse, men også at agere aktivt på at realisere den

💎 kende til årsager, der kan sætte en kæp i hjulet for dine drømme og mål – og hvad du kan gøre for at overkomme dem

💎have kendskab til, hvorfor de 8 områder af livet skal spille sammen for at du kan undgå mistrivsel og stress

Ubbe & Dunne

MIGHT THERE BE ANOTHER WAY?

Ja, det kan du stole på, der er.

Det er os, som underviser dig i “The other way”.

Den vej kender vi ret godt, for vi har gået den selv. Vi viser dig, hvordan du gør, og vi ved, den virker.

RIKKE DUNNE 

Rikke arbejder i egen virksomhed som stressrådgiver, coach og positiv psykologi vejleder. Rikke har selv, for mange år siden, oplevet stress på egen krop, og har sidenhen gennem uddannelse og egen erfaring, indrettet livet, præcist som det skal være – for hende.

Fun fact: Rikke er bidt af en gal læsehest og er om sommeren helt pjattet med at dyrke grøntsager i den evigt voksende køkkenhave omgivet af de to forkælede vovser, Vincent & Abby – også kendt som caochhunden & praktikanten. 

Motto: “Perfect is the enemy of done” & “Hvis man ikke spørger, får man ingenting”.

 

MARIANNE UBBE

Marianne arbejder i egen virksomhed som konsulent i Ledelsessparring, Stresscoaching & Teamudvikling. Hun har en Master i Ledelse og Organisationsudvikling. Derudover er Marianne certificeret Life & Businesscoach fra Manning Inspire, Stresscoach fra Forebyg Stress og Enneagram Practitioner fra Enneagramakademiet. Marianne er en erfaren leder. Hun har en fortid som skoleleder gennem mere end tyve år.

Fun fact:  Mor til fire. Tingatinga entusiast – afrikansk malerkunst, som hun elsker at fortælle om. Har uden større succes dirigeret Odense Symfoniorkester

Motto: ”Be the change you want to see in the world” (Ghandi)

DIN INVESTERING I EN NY LIVSVEJ

At finde og træde en ny vej i livet kræver lidt. Det kræver vilje, mod og motivation. Og nogle kan gå vejen alene, nogle vil gerne have en hjælpende hånd undervejs, mens andre vil have støtte i hvert enkelt skridt på vejen. 

Det handler om hvad der gør dig tryg og tilpas ved at træde din nye sti.

Derfor har vi også tre muligheder du kan vælge imellem, når du lærer at finde 
“The other way”.

Du gennemfører onlinekurset på egen  hånd hjulpet godt på vej af de  instruktioner, vi giver dig i  kursusmaterialet.

 Investering: 950 kr. inkl. moms. 

 

Du gennemfører onlinekurset på egen  hånd sammen med de instruktioner, du  får i kursusmaterialet PLUS 2  coachingsessioner undervejs, som  foregår pr. telefon eller skype. 

 Investering: 2.345 kr. inkl. moms.  

 

Du gennemfører onlinekurset ved hjælp    af de instruktioner, du modtager i  materialet OG har efter hvert modul en  coachingsession. Det vil sige ialt 8  sessioner sammen med materialet i  kurset. 

 Investering: 7.876 kr. inkl. moms.

 

SÅDAN FOREGÅR KURSET

🖥️ Kurset er et onlinekursus – med mulighed for coachingsessioner i pakke 2 og 3. Coaching sker online. Det forklarer vi dig alt om, hvis du investerer i pakke 2 eller 3. 

🖥️ Kurset består af ialt 8 moduler med hvert sit vigtige tema, som hjælper dig til at undgå stress og mistrivsel i tilværelsen.

🖥️ Modulerne består af video, lydfiler, opgaver, ressourceark og instruktioner – så det er lige til at gå til.

🖥️ Du skal bruge en computer, tablet eller telefon med internetadgang for at kunne tilgå materialet – og gerne en printer, hvis du er typen, der ynder skrive noter undervejs på ressourcearkene – det kan vi også bedst lide 😉 

🖥️ Du behøver ingen forudgående forudsætninger for at deltage i kurset – ud over lysten og motivationen. Vi guider dig gemmen alle øvelser og alt materiale. 

🖥️ Kurset begynder torsdag den 27. februar 2020, hvor du får adgang til modul 1. Herefter vil du hver torsdag de kommende 7 uger, få adgang til de resterende moduler. Men du kan sagtens købe din plads på kurset nu – og vi sender dig straks en venlig hilsen sammen med instruktionen til at oprette et login til vores kursussystem.

🖥️ Når modulerne frigives med en uges mellemrum, giver det dig mulighed for at arbejde med materialet og finde din vej. Det giver dig også mulighed for at booke sessioner hos os, hvis du vælger pakke 2 eller 3. Tidspunkterne for sessionerne aftales individuelt.

🖥️ Du får hver torsdag en hilsen fra os, som minder dig om at kursusmaterialet til næste modul nu er tilgængeligt, så du slipper for at huske datoer og tidspunkter – det klarer vi for dig. 

🖥️ Der er mulighed for skriftlig support, hvis noget mod forventning skulle drille. Skriv i så fald til Rikke: rikke@donebydunne.dk 

I tvivl om du er klar?

Er du i tvivl om kurset er noget for dig, så får du her 3 tungsvejende argumenter, som er svære at afslå

Materialet du får på kurset her, har potentialet til at forandre dit liv, når du arbejder seriøst med indholdet. 

Og det opfordrer vi til at du gør. Vi giver dig al vores viden om stresshåndtering, trivsel og vaneændring.

Det er en unik mulighed for dig til at ændre det, der ikke virker i dit liv. Når du har læst hertil, er det et tydeligt tegn på at du ønsker forandring i dit liv. 

Go, go go! 

 

Her er der ikke kun snak, men helt konkret inspiration og vejledning til, hvordan du skaber forvandling.

For vi ved godt, at du kan snakke fra nu af og til næste juleaften, men det giver dig ikke den forandring i livet, som du drømmer om. 

Det gør det til gengæld, når du handler, og vi viser dig, hvordan du kan gøre.

Dare to care! 

Selv den længste rejse starter med det første skridt – og hvis du ikke er helt glad for din position i livet p.t., så er det bedste, du kan gøre at træde nye forspor på livets vej. 

Vi ved, det er skræmmende at gøre noget nyt og anderledes, men det er også vanvittig tilfredsstillende, når det lykkes – og hvorfor skulle det ikke det. 

Vi har gjort det selv, vi viser dig hvordan. Du fortjener det mere end nogen anden. 

Come join us.  

OG DET ER SÅ ALTSÅ DE HER

3 PAKKER, DU KAN VÆLGE IMELLEM

Du gennemfører onlinekurset på egen  hånd hjulpet godt på vej af de  instruktioner, vi giver dig i  kursusmaterialet.

 Investering: 950 kr. inkl. moms.  

 

Du gennemfører onlinekurset på egen  hånd sammen med de instruktioner, du  får i kursusmaterialet PLUS 2  coachingsessioner undervejs, som  foregår pr. telefon eller skype. 

 Investering: 2.345 kr. inkl. moms. 

 

Du gennemfører onlinekurset ved hjælp    af de instruktioner, du modtager i  materialet OG har efter hvert modul en  coachingsession. Det vil sige ialt 8  sessioner sammen med materialet i  kurset. 

 Investering: 7.876 kr. inkl. moms.