Du har måske de bedste intentioner, når du beslutter dig for, at nu skal du have styr på alle de opgaver, der venter på at blive løst i din virksomhed.

Det kan være du skal

• udarbejde et nyt onlineforløb
• have styr på dine bilag
• skrive nyhedsbreve
• lave SoMe opslag
• brainstorme på vækst og udvikling
• have rettet de døde links på din hjemmeside
• sendt tilbud til 4 potentielle kunder
• skrive en bog
• opdatere din blog
• indsæt selv …

Pointen her er, at der er mange ting, du gerne vil i din virksomhed. Ting, du skal have ordnet – mens du passer din virksomhed, og hjælper dine kunder.

Og intentionen er god nok – men du får bare ingenting fra hånden.

Det er der en grund til. Ja, faktisk er der hele tre grunde, som du med fordel kan lære at kende – for så kan du jo ændre på det.

 

1. Du er i tvivl

 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal komme videre med en opgave, en proces eller et projekt, så er det svært at finde motivation og lyst til opgaven.

Det er også næsten umuligt at nå i mål, for du bliver måske vægelsindet og går lidt i den ene retning – og så i den anden retning, men tvivlen er der stadig.

Og opgaven bliver ikke løst.

Eksempel: Tvivlen kan opstå, hvis du arbejder med strategi i din virksomhed, og har svært ved at finde den rette strategiske tilgang, og din mission, vision og passion er måske ikke entydigt klarlagt.

Her kan en buddy være en god hjælp til at få løst op for din tvivl, og lagt en ret kurs frem mod målet.

 

2. Du ved ikke hvordan

 

Det er ikke meningen, at du skal kunne alt, blot fordi du har valgt at blive soloselvstændig.

Men alligevel tror mange af os, at alle opgaver skal løses af os selv. Det stiller ret store krav til, at vi hele tiden skal lære nyt, udvide vores kompetencer og fylde viden på.

Og det kan du godt blive træt og drænet af – og ender måske med at give op på en given opgave, fordi du simpelthen ikke kan gennemskue, hvordan den skal løses.

Eksempel: Det kan være du bøvler med opsætningen af dit onlinekursus, som faktisk ville kunne give dig en ekstra indtægt, men kurset kommer aldrig ud i verden, fordi tekniken driller.

Her er det guld værd at have en personlig assistent ved hånden, som enten kan vise dig, hvordan en opgave bliver løst – eller kan gøre det for dig.

 

3. Du har fokus på de forkerte opgaver

 

Fordi du som soloboss har mange gøremål og kasketter på i din virksomhed, så kan det være svært at prioritere, hvilke opgaver, der får dig i fremdrift.

Faren er, at du løber med de forkerte opgaver – altså dem, der ikke er så vigtige, dem, som ikke vækster din virksomhed eller dem, som ikke giver dig mest synlighed – og dermed eksponerer dig for potentielle kunder.

Eksempel: I stedet for at arbejde med at blive skarp på din målgruppe, så “hygger” du dig med farvekoder til visitkort, men det bringer dig bare ikke nye kunder.

Her kan det virkelig være gavnligt, at du får dig forpligtet til en ekstern partner, som kan hjælpe dig til at prioritere dine opgaver, og få lagt en plan for dine gøremål, så du rykker dig ud af stedet.

 

Det er helt normalt at være udfordret

 

Du skal ikke bekymre dig så meget.

Det er faktisk helt normalt, at være udfordret på de 3 ovenstående problematikker.

Det værste er: At lade være med at løse dem.

For tager du ikke hånd om dem, så kan de faktisk på sigt ødelægge din forretning.

Det at stå stille, gå i stå, miste motivationen er lig med tilbagegang.

Du skal i stedet arbejde på fremdrift – og det sker kun, når du handler og løser de ting og sager i din virksomhed, som giver dig resultater.

Skal vi losse forhindringerne bagi?

Jeg går ikke ind for at gå i stå – jeg har jo ikke for ingenting en tag-line i min virksomhed: Get shit done!

Vi skal handle, få ting fra hånden og tage ansvar og finde løsninger.

Det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Så har du lyst til, at jeg skal give dig en hånd med prioritering, motivation og løsninger, så book en afklarende samtale her

Så tager vi en snak, og ønsker du et samarbejde, så lægger vi en plan.